TILBAKE PÅ SKJERMEN: Per Heimly og Ari Behn er allerede i gang med innspillingen av et nytt program for TvNorge.  Foto: Per Heimly/ NRK
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Per Heimly og Ari Behn er allerede i gang med innspillingen av et nytt program for TvNorge. Foto: Per Heimly/ NRKVis mer

Ari og Per til TVNorge

I fjor laget Ari Behn og Per Heimly reiseprogram for NRK. I år skal de jobbe for TVNorge.

SEOGHØR.NO: Ari Behn og kameraten Per Heimly hadde i fjor suksess med det uvanlige reiseprogrammet «Ari og Per» på NRK, som de vant «Gullruten» for. Nå skal de lage mer TV, men denne gangen på TVNorge.

– Ari og Per har tidligere vist at de har en unik formidlingsevne, og det er gøy å kunne bekrefte denne signeringen. Duoen har allerede vunnet Gullruten, og deres utradisjonelle og morsomme betraktninger kommer til å gjøre seg godt på TVNorge, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme i en pressemelding.

«Ari og Per» besto av seks programmer, der vi blant annet fikk se Ari utkledd som dame da de to besøkte dragmiljøet i Barcelona. Kameratene lærte breakdance i Bronx og uforsket geishamiljøet i Tokyo. I tillegg fikk forfatteren prøvd seg i ringen sammen med sigøynerkongen Patrick Doherty.

Det nye prosjektet, som produseres av Monster, er fortsatt i startfasen og kanalen vil ikke avsløre når programmet blir å se på skjermen.

Nylig ble det kjent at Ari og Martha Louise flytter sammen med døtrene til London, og at de leier ut huset i Lommedalen. Behn er ikke bare TV-aktuell. Han har også skrevet en ny bok om en ung asylsøker som får avslag på sin søknad om asyl og må leve på rømmen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skriver bok om asylbarn