Ari og Per sendt i slanke-camp

Fant ut at begge var overvektige.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld sendes årets siste program i serien «Ari og Per løser verdensproblemer» på TVNorge. I programmet befinner de to seg i Kuwait, der svært mange av befolkningen er sykelig overvektige.

Under besøket finner også Ari og Per ut at de er overvektige. Derfor blir de med en slanke-camp. Og akkurat det blir blytungt for gutta.

Når Ari backer ut som førstemann, smiler Per og fortsetter med øvelsene.

- At Ari skulle feige ut først, hadde jeg ikke trodd, sier han.

GUTTETUR: I TV-serien «Ari og Per løser verdensproblemer» drar kjendisfotograf Per Heimly og Ari Behn verden rundt for å treffe interessante mennesker.  Foto: Per Heimly/ NRK
GUTTETUR: I TV-serien «Ari og Per løser verdensproblemer» drar kjendisfotograf Per Heimly og Ari Behn verden rundt for å treffe interessante mennesker. Foto: Per Heimly/ NRK Vis mer

- Det har vært for mye stress de siste månedene. For mye arbeid. Og plutselig hadde jeg ingen krefter igjen, sier Ari mens han ligger helt utslitt på bakken.

Da Seoghør.no møtte Per Heimly under lanseringen av programmet, fremhevet han episoden der Ari fant ut om overvekten.

- Vi har gått gjennom alt fra etniske konflikter til overvekt. Plutselig fant jeg ut at jeg var overvektig, det hadde jeg jo aldri tenkt på før. Men det morsomste var at Ari også fant ut at han var overvektig, så vi ble litt skuffet begge to, sa Heimly humoristisk.

Se videoklipp fra bootcamp øverst i saken!

«Ari og Per løser verdensproblemer» sendes tirsdag klokken 22.30 på TVNorge. De resterende fire programmene vil bli sendt etter nyttår. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Ari fant ut at han var overvektig


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer