SNAKKER UT: Ari Behn vil nå snakke ut om sitt forhold til Carl-Erik Grimstad, etter debatten som har pågått de siste dagene. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: Ari Behn vil nå snakke ut om sitt forhold til Carl-Erik Grimstad, etter debatten som har pågått de siste dagene. Foto: SCANPIXVis mer

Ari i alle kanaler

Ari Behn snakker ut om Grimstad-debatten.

SEHER.NO: Krangelen som de siste dagene har pågått mellom forfatter Ari Behn (36) og tidligere soussjef ved Slottet og dronning-sekretær Carl-Erik Grimstad, går nå ut i alle kanaler.

Etter det Seher.no kjenner til, har Behn tenkt til å snakke ut om sitt forhold til Grimstad i en rekke radio- og tv-stasjoner.

Det hele startet lørdag, da Ari gikk ut og tok et oppgjør med Grimstad. Behn hevdet han hadde spredd feilaktig informasjon om han selv som person, og om Slottet.

Grimstad tok til motmæle, og fortalte til VG at Behn må ha gått fra forstanden.

Statsviteren og republikaneren Trond Nordby tok parti med Grimstad, og vil stille til debatt mot Behn i Dagsnytt 18 mandag på NRK P2.

Nordby mente blant annet at Behns utspill mot Grimstad ikke kan sees på som noe annet enn makabert. Dette fikk Behn til å svare for seg. Han mente Nordby burde bruke intelligensen sin på noe konstruktivt, og kalte han samtidig for "Norges smarteste tullebukk".

Behn skal etter det Seher.no kjenner til også komme til orde på P4, samt i TV 2 nyhetene i tillegg til NRKs Dagsnytt 18.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - En personlig vendetta

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.