Ari forlover for pappa?

23 år etter at de skilte seg, har Ari Behns foreldre funnet tonen igjen. Nå blir det trolig bryllup!

SKJEBNEN: - Å møte hverandre i voksen alder, er som å ta opp tråden igjen, forteller Olav. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SKJEBNEN: - Å møte hverandre i voksen alder, er som å ta opp tråden igjen, forteller Olav. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år meldte Se og Hør at Ari Behns (34) foreldre Olav Bjørshol (54) og Marianne Behn (52) hadde funnet tilbake til hverandre - etter 23 år som skilte.

- Det stemmer at vi er sammen igjen, og dette er helt fantastisk, sa Olav til Se og Hør den gang.

Ari, som bare var ti år da skilsmissen var et faktum, tok det tungt. De senere årene har han han hatt et godt forhold til både mor og far.

LES OGSÅ: Mange finner lykken igjen! Bare se her.

Både Marianne og Olav fikk nye partnere etter samlivsbruddet, og Olav var også gift. Han er separert frem til januar 2007, men etter det bladet erfarer, er det duket for et nytt bryllup når separasjonstiden er over...

Venner av paret forteller til Se og Hør at Ari kommer til å få en helt spesiell rolle på den store dagen: Som pappas forlover!

SKATTEN: Ari lever på Märtha

I kommende nummer av KK, som er i salg mandag 9. oktober, forteller Marianne og Olav den unike historien sin - fra det første møtet da hun var bare 17 til livets sensommer, som de nå nyter sammen.

SPILL: Lurer du på hvor Ari er? Klikk her.

- Å møte hverandre i voksen alder, er som å ta opp tråden igjen. Det er en veldig glede å kunne jobbe videre med det nå, sier Olav i intervjuet.

De så nylig videoen fra prinsessebryllupet for første gang. Da Ari og prinsesse Märtha Louise (35) ga hverandre sitt ja, var Marianne Olavs eks-kone - og han hennes eks-mann. - Det var utrolig sterkt å kunne få dele det sammen nå, sier Ari pappa til KK.

- Hadde Ari valgt en hvilken som helst annen kvinne, så hadde dere ikke sittet sammen der?
- Det er riktig, svarer Marianne med et smil.

- Da ville vi ikke blitt tvunget til å ta opp kommunikasjonen igjen. Livet selv sørget for dette og ga oss en helt ny mulighet til å kjenne våre bånd. De siste fem årene har vi måttet snakke mye sammen. Det er så utrolig flott å kunne gå sammen videre. Det er godt å synke inn i det, at han som er far til barna og bestefar til barnebarna er på plass i livet mitt igjen.

LES OGSÅ: Bli bedre kjent med Ari.

De to ble kjærester ved første blikk for 35 år siden. - Jeg følte virkelig at jeg møtte et menneske jeg kjente fra før og som kom til å bety mye i livet mitt. Det var et helt overveldende sjelemøte, forteller Marianne til KK.

Marianne og Olav deler lidenskapen for østlig filosofi, yoga, meditasjon og økologisk mat. Ari ble født inn i en utradisjonell hverdag med eksperimentelt teater, kunstutstillinger og radikale diskusjoner.

- Jeg tror på skjebnen. Den grep inn i livet vårt slik at vi fikk en ny, unik mulighet til å fullføre historien vår, sier Marianne i det åpenhjertige intervjuet.

- Hun frembringer det beste i meg, sier Olav til KK.

- Til syvende og sist står man ansvarlig for alt man velger og våger. For meg var det så sterkt at det var et valg. Jeg elsker deg, Marianne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer