Ari bryter tausheten om Märtha og Durek

Kommenterer forholdet for første gang.

- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet / Daryl Henderson
- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet / Daryl Henderson Vis mer
Publisert

Det er i overkant av en uke siden prinsesse Märtha Louise (47) og den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett (44) avslørte sitt kjærlighetsforhold.

Siden har paret dominert nyhetsbildet i form av utleverende intervjuer, temperamentsfulle debatter, og ikke minst har de preget spaltene med sin mye omtalte foredragsturné.

For første gang etter at Märtha Louise selv slapp nyheten om sin «sjaman»-kjæreste, kommenterer eksmannen Ari Behn (46) romansen i Se og Hør.

- Egentlig vil jeg ikke si så mye rundt dette. Men det har vært en enorm pågang, så noe bør jeg vel kanskje si, sier Behn i det eksklusive intervjuet i Se og Hørs tirsdagsutgave.

- Ønsker dem lykke

Han var som kjent gift med prinsessen fra 2002 til 2017 - et ekteskap som selv fikk erfare en voldsom medieoppmerksomhet. Ifølge Se og Hør har 46-åringen i dag forsonet seg med skilsmissen, og meddeler samtidig at han er glad på ekskonas vegne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer