Ari bryter tausheten om Märtha og Durek

Kommenterer forholdet for første gang.

- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet / Daryl Henderson
- ENORM PÅGANG: Kunstner Ari Behn forklarer at det er mange som har søkt en kommentar fra ham om ekskonas nye forhold. Nå snakker han ut i Se og Hørs tirsdagsutgave. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet / Daryl Henderson Vis mer
Publisert

Det er i overkant av en uke siden prinsesse Märtha Louise (47) og den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett (44) avslørte sitt kjærlighetsforhold.

Siden har paret dominert nyhetsbildet i form av utleverende intervjuer, temperamentsfulle debatter, og ikke minst har de preget spaltene med sin mye omtalte foredragsturné.

SNAKKER UT: I dagens utgave av Se og Hør bryter Ari Behn tausheten om ekskonas nye forhold. Foto: Skjermdump
SNAKKER UT: I dagens utgave av Se og Hør bryter Ari Behn tausheten om ekskonas nye forhold. Foto: Skjermdump Vis mer

For første gang etter at Märtha Louise selv slapp nyheten om sin «sjaman»-kjæreste, kommenterer eksmannen Ari Behn (46) romansen i Se og Hør.

- Egentlig vil jeg ikke si så mye rundt dette. Men det har vært en enorm pågang, så noe bør jeg vel kanskje si, sier Behn i det eksklusive intervjuet i Se og Hørs tirsdagsutgave.

- Ønsker dem lykke

Han var som kjent gift med prinsessen fra 2002 til 2017 - et ekteskap som selv fikk erfare en voldsom medieoppmerksomhet. Ifølge Se og Hør har 46-åringen i dag forsonet seg med skilsmissen, og meddeler samtidig at han er glad på ekskonas vegne.

- Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, sier Behn til Se og Hør.

Selv om kongefamilien på mange måter har fått et nytt tilskudd i form av Durek Verrett, regnes Ari Behn fortsatt som en del av familien. Da han og Märtha Louise gikk hver til sitt, varslet kongehuset at de ønsket å beholde et nært forhold til den 46 år gamle kunstneren.

FORTSATT NÆRE: Fra venstre: Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn avbildet i 2010. Foto: Sara Johannessen / NTB Scanpix
FORTSATT NÆRE: Fra venstre: Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn avbildet i 2010. Foto: Sara Johannessen / NTB Scanpix Vis mer

- Det er mange som berøres når et ekteskap går i oppløsning, uttalte kongen og dronningen i en pressemelding den gang.

- Det er vondt og trist - også for oss som står rundt. Vi er glade i Ari og er takknemlige for alt vi som familie har opplevd sammen. Vi vil ha et godt forhold til Ari også i fremtiden.

Dette har vist seg tydelig ved flere anledninger. Behn har i etterkant av skilsmissen blant annet feiret jul med kongefamilien, og sammen med Märtha har duoen fortsatt samarbeidet om sine tre barn.

Saken fortsetter under:

- Store opp- og nedturer

Overfor Se og Hør innrømmet Behn i 2017 at det til tider hadde vært svært tøft i etterkant av bruddet, men at han da hadde kommet ut av sorgen.

- Det har vært et utrolig år med store oppturer og nedturer, men nå har jeg det bedre enn noen gang, fortalte han.

Behn har på sin side også funnet lykken etter bruddet. Det var sommeren 2017 at Se og Hør kunne avsløre at prinsessens eksmann hadde funnet kjærligheten med jurist Ebba Rysst Heilmann.

KJÆRESTER: I 2017 fant Ari Behn kjærligheten med Ebba Rysst Heilmann. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
KJÆRESTER: I 2017 fant Ari Behn kjærligheten med Ebba Rysst Heilmann. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Sistnevnte lettet seinere på sløret om tilværelsen med en av Norges mest omtalte og omdiskuterte menn:

- Ari er veldig annerledes. Han er utrolig omsorgsfull og det blir aldri kjedelig, sa Heilmann til Se og Hør i september 2017.

- Hvordan er han som kjæreste?

- Han er en veldig oppmerksom, kjærlig og morsom type.

Saken fortsetter under:

ARI BEHN OM TIDEN ETTER BRUDDET: Ari Behn var programleder på Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Her snakker han ut om en hektisk høst. Video: Per Ervland Vis mer

Var i et forhold med en mann

Full av lovvord har også Durek Verrett vært om sin nye kjæreste.

- Jeg kunne ikke vært sammen med Märtha om hun ikke var interessant. Hun har en veldig maskulin og en veldig feminin side - hun har småjentefakter, og så har hun denne mektige kvinnen i seg, uttalte «sjamanen» i et intervju med Dagbladet Magasinet forrige uke.

I samme intervju fortalte Verrett at han tidligere har vært i et forhold med en mann, men at han ikke ønsker noen merkelapper på seksualiteten sin.

- (...) Man kan ikke være sammen med noen som forsøker å få plass i en boks. Så ja - jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn. Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet.

LES OGSÅ: Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer