MOR OG SØNN: Marianne og eldstesønnen Ari Behn under Gullruten i fjor. Foto: Stella Pictures
MOR OG SØNN: Marianne og eldstesønnen Ari Behn under Gullruten i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Ari Behns mor gir ut CD

Men om meditasjons-CDen havner under juletreet til svigerdatter Märtha Louise vil hun ikke avsløre.

SEOGHØR.NO: Coach og foredragsholder Marianne Solberg Behn (58) lanserer CD-en «Guidet meditasjon med musikk - Krystallhealing», sammen med komponist Egil Fylling, under Alternativmessen i Lillestrøm førstkommende helg.

Dette er første gang prinsesse Märtha Louises (41) svigermor gir ut en CD, og til Seoghør.no forteller den blide 58-åringen om at hun i flere år har blitt oppfordret til å lage en såkalt avspenningsplate:

- Elever og klienter har spurt meg om og om igjen om jeg kan lage en meditasjons-CD med blant annet avspenningsøvelser, og sjansen bød seg først nå i år. Egil Fylling har laget musikken, mens jeg har lest inn meditasjonene, og de indre visualiseringene og avspenningsøvelsene.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Dette er jo et tema som din svigerdatter Märtha Louise også er opptatt av, blir CD-en å finne under juletreet hennes i år?

- Nå pleier ikke jeg å røpe hva jeg skal gi til folk til jul, men jeg håper jo at denne CD-en kan være et fint alternativ som julegave, og at folk kan ha glede av den, sier hun videre.

- Prinsessen har jo selv erfaring med plateinnspilling - har hun gitt deg noen tips?

- Nei, akkurat det har hun ikke. Men jeg har fått god veiledning av komponist Fylling, og tror resultatet har blitt bra. Og forhåpentligvis kan vi lage flere CD-er etter hvert.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Marianne Behn om sitt møte med utenomjordiske vesener