ULYKKE: Ari Behn skal ha kjørt i grøfta på øvre Toppenhaug, og bilen skal ha fått betydelige skader. Foto: Espen Solli 
ULYKKE: Ari Behn skal ha kjørt i grøfta på øvre Toppenhaug, og bilen skal ha fått betydelige skader. Foto: Espen Solli Vis mer

Ari Behn:

Ari Behn til legevakta etter bilulykke

44-åringen havnet i grøfta.

(Seoghør.no): Budstikka skriver at en bil som skal tilhøre forfatter og kunstner Ari Behn (44), har kjørt i grøfta tidlig fredag ettermiddag.

Etter det Seoghør.no får opplyst, er det Ari Behn selv som var fører av bilen da ulykken inntraff.

Oslo politidistrikt skriver på Twitter at bilen tilsynelatende har fått hjulene utenfor veibanen og havnet i grøfta.

- Kjørt til legevakta

Operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt vil ikke kommentere hvorvidt bilføreren som kjørte av veien er Ari Behn, men bekrefter at det er snakk om en mann i 40-årene.

- Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, forteller Ullsand til Seoghør.no.

LES MER: I nyeste utgaven av Se og Hør Extra kan du lese mer om Ari og Märthas påskeferie. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste utgaven av Se og Hør Extra kan du lese mer om Ari og Märthas påskeferie. Foto: Se og Hør Vis mer

Budstikka skriver at det skal ha vært en bussjåfør som først meldte fra om bilen som var havnet i grøfta.

Påskeferie med eksen

Aris bil er av merket Range Rover, og i den nyeste utgaven av Se og Hør Extra ser man bilder av da Ari kom kjørende i den hvite bilen for å tilbringe påsken på Maihaugen sammen eksen Märtha Louise (45).

Familien Behn har hatt som fast tradisjon å tilbringe påsken på Nordre Jørstad gård, som kongefamilien disponerer.

Märtha og Ari har som regel med seg barna dit hver eneste påske, og selv om paret har gått hver til sitt, opprettholder familien tradisjonen.

Det var i august i fjor at nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt etter 14 års ekteskap ble kjent. Da bruddet ble offentlig kjent, kom Slottet med følgende pressemelding:

«Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bestemt seg for å gå fra hverandre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. Sammen har de barna Maud Angelica Behn, født 29. april 2003, Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, og Emma Tallulah Behn, født 29. september 2008. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.»

Saken fortsetter nedenfor.

HAVNET I GRØFTA: Det er denne bilen som ble avbildet i grøfta fredag formiddag. Her er bilen avbildet da Ari var på vei til påskeferie. Foto: Andreas Fadum
HAVNET I GRØFTA: Det er denne bilen som ble avbildet i grøfta fredag formiddag. Her er bilen avbildet da Ari var på vei til påskeferie. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Märtha Louise falt av hesten

Det er for øvrig ikke mange dagene siden prinsesse Märtha Louise selv opplevde et dramatisk uhell.

Mandag delte hun to bilder av seg selv på Facebook, med en tydelig blåveis ved det ene øyet. Prinsessen pådro seg skaden i forbindelse med et ridestevne på Fredrikstad rideklubb.

Prinsesse Märtha Louise, som er en habil rytter, valgte imidlertid å se på det hele med humor:

«Når du krasjer med favoritthesten din under oppvarmingen slik at den faller med deg, og du får en stor kul i panna rett før du entrer ringen, og du kommer på tredjeplass, og du innser at klumpen synker ned til øyet og at blåmerket faktisk er den perfekte sminken. Takk til deg Carshall, for at du er så flott.», skrev hun på sin offentlige Facebook-side.

Og i fjor høst viste dessuten Ari Behn sine ferdigheter på hesteryggen, mens han var på ferie i Andalucia i Spania.

Forfatteren og kunstneren publiserte en video på Instagram av at han red inn i solnedgangen, og skrøt av området i en tekstmelding til Dagbladet.

- Andalucia er hjertet av spansk kultur. Hest og okse. Rødt kjøtt, vin og sherry. Matadorer og hestefolk. Lær og sand. Et åpent landskap med et lys du ikke finner noe annet sted. Dåd og mot, livsglede og overskudd. Litteratur og kunst. Picasso og Hemingway. Cervantes og Don Quijote. Dyr og mennesker side om side, fortalte han den gang.

PÅ HESTERYGGEN: Märtha Louise har tidligere drevet med konkurranseridning på høyt nivå, i disse dager har prinsessen tatt opp sin tidligere hobby og er aktuell på Oslo Horse Show denne uka. Samtidig har Ari Behn lagt ut en video der han åpenbart "finner seg selv" på en hesterygg i Sør-Spania. Video: Don Alfonso / Oslo Horse Show Vis mer

LES OGSÅ: Skylder flere hundre tusen kroner i eiendomsskatt