Ari Behn på «4 stjerners middag»:

Ari Behn til «4 stjerners middag»: - Nydelig å se han synge det foran fatter'n

TV Norge hadde en rojal overraskelse på menyen da de lanserte sitt vårprogram. 

GODGJENGEN: Else Kåss Furuseth, Bård Hoksrud, Live Nelvik og Ari Behn skal til våren pryde skjermen sammen i en uke av «4 stjerners middag». Foto: Disovery 
GODGJENGEN: Else Kåss Furuseth, Bård Hoksrud, Live Nelvik og Ari Behn skal til våren pryde skjermen sammen i en uke av «4 stjerners middag». Foto: Disovery  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag presenterte Discovery sitt kommende vårprogram. Foruten å by på flere nye konsepter, bringes nok en sesong av en velkjent realityserie.

«4 stjerners middag» kommer tilbake slik vi kjenner det, og årets gjester er nok en gang av den celebre sorten.

Det blir første gang Ari Behn stiller opp i det familiære TV Norge-programmet. Ari, som nylig skilte seg fra prinsesse Märtha Louise, åpner for første gang dørene til sin nye villa i Lommedalen i Bærum.

Rundt bordet får han ingen ringere enn Live Nelvik, Bård Hoksrud og Else Kåss Furuseth.

Aris nye hjem

- Det var en berg-og-dalbane på både godt og vondt, sier Else til Seoghør.no på Discoverys vårlansering og fortsetter:

- Man har kanskje sett Ari synge «Moves Like Jagger» tidligere, men det var nydelig å se han synge det foran fatter'n på Jessheim, ler hun.

Komikeren var faktisk en av de første som fikk besøke Aris nye hjem. Det var ikke engang ferdig innredet da gjestene ankom.

- Vi har hjemme hos han dagen han flytta inn. Møbler ble båret inn mens vi sto i trappoppgangen, forteller hun.

På spørsmål fra Seoghør.no om hvordan den kunstneriske kjekkasen innreder ungkarspalasset, ler hun fram at hun ble mektig imponert.

- Interiørsmaken hans var veldig bra. Det var veldig fargerikt, for å si det sånn, avslører komikeren.

- Utrolig deilig

ELEGANT KOKK: Ari disket opp med mye lekkert da han fikk de andre kjendisene på besøk i sin nye åttemillionerkroners villa i Lommedalen. Foto: Discovery 
ELEGANT KOKK: Ari disket opp med mye lekkert da han fikk de andre kjendisene på besøk i sin nye åttemillionerkroners villa i Lommedalen. Foto: Discovery  Vis mer

Frp-politiker Bård Hoksrud vil ikke røpe hvordan Aris kokkeferdigheter var, men forteller at Else kanskje ikke imponerte mest på kjøkkenet.

- Else var helt greit flink hun, sier han.

- Slutt da, du vet at mine ferdigheter på kjøkkenet ikke er spesielt gode. Bård derimot, han var flink, skyter komikeren inn.

I en pressemelding fra Discovery sier Ari at det var flott å kunne åpne hjemmet sitt.

- Det har vært utrolig deilig. Og jeg føler meg rolig nå, men det har faktisk vært intenst. Det ble veldig riktig at jeg inviterte akkurat i dag til et gjestebud med veldig fine mennesker, sier Ari.

I tillegg til allerede nevnte deltakere, inviteres TV-seerne også hjem til blant andre:

Sophie Elise Isachsen, Øystein «Pølsa» Pettersen, Omer Bhatti, Kathrine Sørland, Thomas Felberg, Karoline Dyhre Breivang, Maria Montazami, Erlend Elias Bragstad, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen, Live Nelvik, Frode Alnæs og Hilde Hummelvoll.

«4 stjerners middag» har premiere til våren på TV Norge.

- Nytt liv

Søndag kveld var det duket for storslått fest under Se og Hørs årlige Kjendisgalla.

Det oppsto både tårer og latter da de festkledde stjernene var samlet for ekstravagant prisutdeling på Chat Noir i Oslo.

Ingen ringere enn Ari Behn (44) loset publikum gjennom det storslagne showet. Overfor Seoghør.no forteller Ari hvordan han opplevde å stå på scenen.

- Det gikk fint. Det er en sånn egen type rolle hvor du skal ha en verdighet og være en ankermann. Du skal trygge alle, også er det litt tull og fjas innimellom. Jeg prøvde å finne den balansen, sier han.

Tidligere i høst ble det kjent at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise hadde bestemt seg for å skilles.

ARI BEHN OM TIDEN ETTER BRUDDET: Ari Behn var programleder på Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Her snakker han ut om en hektisk høst. Video: Per Ervland Vis mer

Etter bruddet har Ari flyttet inn i en ny villa til åtte millioner kroner i Lommedalen. At tilværelsen har endret seg for den populære kunstneren, er ingen hemmelighet.

- Det tar tid å bygge et nytt liv. Alt ligger på harddisken samtidig, jeg skal bygge et hjem og trygge mine barn. Nye rutiner krever mye - så det har ikke lagt seg helt ennå, sier Ari.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer