MIDT I SIKTE: Per Heimly synes både det var morsomt og skummelt å bli skutt på av Ari Behn.  Foto: All Over
MIDT I SIKTE: Per Heimly synes både det var morsomt og skummelt å bli skutt på av Ari Behn. Foto: All OverVis mer

Ari Behn skyter bestevennen

- Det var ganske absurd å stå der og vente på å bli skutt. Tida sto litt stille, sier Per Heimly om episoden.

SEOGHØR.NO: Tirsdag er bestekompisene Ari Behn (41) og Per Heimly (41) premiereklare med TV-programmet «Ari og Per Løser Verdensproblemer» på TVNorge.

Duoen reiser rundt i verden for å se på ulike problemer, og i en av episodene befinner de seg i São Paulo i Brasil. Byen har svært høy kriminalitet, og mens de besøker en bedrift for å sjekke ut forskjellig sikkerhetsutstyr får de plutselig en utfordring fra en av de ansatte:

Mens en av kameratene skal stå bak en bildør med skuddsikkert glass, så skal den andre skyte mot ham.

- Jeg trodde skytingen var en spøk fra filmteamet. Det kom som et lite sjokk. Jeg så meg rundt, ingen sa noe og jeg tenkte «vi skal vel ikke gjøre dette?». Ari er litt tøffere enn meg til å gjøre fysiske stunt, så jeg tenkte at jeg kunne snike meg unna, forteller Heimly til Dagbladet.

Heimly bekreftet tidligere skyteepisoden overfor Seoghør.no.

- Vi var i Sao Paolo og gjorde en sak om rikdom kontra fattigdom. Der fikk Ari lov til å skyte meg. Ingen hadde lyst til å bli skutt, men jeg trakk det korteste strået, så det ble meg. Han skjøt meg med en slags anretning med grovkaliber, som egentlig var ment for å teste skuddsikre glass. Jeg stod bak der og tok en liten joik for å roe ned nervene. Det var helt jævlig, fortalte Heimly tidligere til Seoghør.no.

Ingen av kameratene hadde lyst til å bli skutt på, men etter en heftig diskusjon og med lovnad om skuddsikker vest, hjelm med visir og skjold, ble det Per som trakk det korteste stået.

- Jeg følte meg rimelig trygg med all den beskyttelsen jeg hadde klart å grine meg til. Samtidig var det ganske absurd å stå der og vente på å bli skutt. Tida sto litt stille, og det var ganske ekkelt å ha den røde prikken i panna. Det var både morsomt og skummelt, sier til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Dette er det villeste jeg har sett