Ari Behn skal skrive for VG

Forfatteren skal fortelle om livet i London for avisens helgemagasin.

BLIR SPALTIST: Ari Behn skal skrive en ukentlig spalte i VG fra London. Foto: FameFlynet
BLIR SPALTIST: Ari Behn skal skrive en ukentlig spalte i VG fra London. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Ari Behn (39) har ikke vist seg i offentlige sammenhenger siden dronning Sonjas private 75-årsdag på Bygdøy i Oslo 4. juli. Men nå er forfatteren, og TV-profilen, klar for nye oppdrag.

Behn skulle etter planen utgi sin nye roman «Skyt meg, elsk meg» denne høsten, men nå tvinges forfatteren til å endre planene.

Grunnen er ifølge Dagbladet Behns flytting til London med sin kone prinsesse Märtha Louise og deres tre barn Maud Angelica (8), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (4).

I tillegg har han også hendene fulle med andre prosjekter, blant annet innspilling av nye episoder av TV-serien «Ari & Per», med kameraten Per Heimly.

– Årsaken er rett og slett at Ari har for mye å gjøre med flytting, nytt teaterstykke på Det Norske Teatret, og innspilling av nye «Ari og Per»-episoder. Det viktigste er at boka blir bra – og det tror vi den blir. Vi jobber iherdig videre, sier forlegger Bjørn Aagenæs i Kolon forlag til Dagbladet.

Men nå skal Prinsesse Martha Lousies ektemann skrive en ukentlig spalte i VG fra London.

- Ari Behn har ankommet London og forteller ukentlig om hverdagslivet, sosiologien og estetikken i en av verdens største og mest støyende byer. Han er akkurat slik vi kjenner ham, ydmykt åpen og irriterende høyrøstet, sier VGs magasinredaktør, Jan Throndsen til VG.

Ari blir derimot ikke det eneste nye ansiktet i avisen denne høsten. Også Anders Danielsen Lie, Hans Olav Lahlum, Jonas Kinge Bergland, Linn Skåber og Mia Hundvin skal skrive for avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Nå har Märtha flyttet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer