Ari Behn kapret drømmejobb

- Jeg gleder meg stort, sier forfatteren til Se og Hør.

KLAR FOR KJENDISGALLA: Ari Behn har tatt på seg oppgaven med å lede årets utgave av Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Espen Solli, Se og Hør
KLAR FOR KJENDISGALLA: Ari Behn har tatt på seg oppgaven med å lede årets utgave av Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Førstkommende søndag arrangeres Se og Hørs Kjendisgalla for fjerde gang – og ingen ringene enn Ari Behn (44) skal lose gjestene gjennom det storslagne showet på Chat Noir i Oslo.

Ari er faktisk selv blitt kåret til «Årets best kledde mann» av Se og Hørs motepoliti et år, og i fjor var han gjest under showet.

– Jeg var på Kjendisgallaen i fjor, og det var en veldig fin opplevelse. Så mange fargerike og forskjellige mennesker på et sted skal man lete lenge etter. Derfor gleder jeg meg stort til å ta fatt på oppgaven som konferansier, sier han til Se og Hør.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ari Behn. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ari Behn. Foto: Se og Hør Vis mer

Blant prisene som skal deles ut er «Årets TV-Navn» og «Årets blogger».

Den sistnevnte kategorien er det fortsatt mulig å stemme frem vinneren i.

Tidligere i høst ble det kjent at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise hadde bestemt seg for å skilles.

Etter bruddet har Ari flyttet inn i en ny villa til åtte millioner kroner i Lommedalen.

I oktober ble han og skuespiller Bjarte Hjelmeland beæret med å få sine porteretter hengt opp på Theatercaféen i Oslo.

- Jo, det går veldig bra med meg, med oss.

- Det er jo et helt nytt liv nå. Jeg har kjøpt meg et hus i Lommedalen, bare fem minutter unna Märtha. Barna er trygge, og alt går bra, Sa Ari til Dagbladet i forbindelse med avdukingen av porterettene.

VANT PRIS: I fjor ble Truls Svendsen kåret til «Årets TV-navn» under kjendisgallaen. Her får han prisen av Cecilie Skog. Foto: Se og Hør
VANT PRIS: I fjor ble Truls Svendsen kåret til «Årets TV-navn» under kjendisgallaen. Her får han prisen av Cecilie Skog. Foto: Se og Hør Vis mer

Ari avslørte også at han planlegger et nytt TV-prosjekt med sin gode venn, fotografen Per Heimly.

I tillegg bruker han mye tid på å male bilder.

- Jeg maler like mye som jeg skriver. Du kan si det er terapi. Jeg er veldig sikker på det jeg gjør, det å lage bilder er veldig frigjørende, sa Ari til Dagbladet.

LES OGSÅ: Ari Behn kan feire bursdag i nytt hus

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer