Ari Behn har alle døtrene på ryggen

Og dermed fant han tonen med en av Irlands farligste menn...

BEUNDRER BEHNS TATOVERINGER: Sigøyneren og boksemesteren Pabby Doherty kan leende konstatere at Ari Behn har tatovert sine barns navn på ryggen, akkurat som han selv. Foto: NRK
BEUNDRER BEHNS TATOVERINGER: Sigøyneren og boksemesteren Pabby Doherty kan leende konstatere at Ari Behn har tatovert sine barns navn på ryggen, akkurat som han selv. Foto: NRK Vis mer
Se Ari Behn forberede seg på å gå i ringen nederst i saken!

SEHER.NO:
Fredag sendes andre episode av Ari Behn (39) og Per Heimlys (39) dokumentarserie «Ari og Per» på NRK.

Og mens første episode tok oss til Japan, skal vi ikke like langt avsted rent geografisk i andre del.

Denne gangen går nemlig turen til Irland, for å møte bar neve-bokseren Paddy Doherty. Ikke bare skal de møte den supermaskuline og råsterke sigøyneren, som blant annet uttaler at han føler direkte vellyst ved å ommøblere en annen manns ansikt - Ari skal også i ringen med råskinnet.

Og da må han av med skjorta.

Fra før har Behn en meget omtalt terning med seks øyne tatovert på skulderen. Den  anskaffet han seg etter at VG ga debutboken hans «Trist som faen» toppkarakter tilbake på 90-tallet. Nå viste det seg at han har fått inngravert enda mer i huden.

39-åringen har nemlig tatovert inn navnene på alle de tre døtrene han har med prinsesse Märtha Louise på ryggtavla - rett under et kjærlighetsemblem og initialene M og A, Märtha og Ari.

Den mannen er en sann romantiker. Og han er ikke alene. Det viser seg nemlig at også boksemester Paddy har tatovert barna sine på ryggen. På samme side.

Likheten mellom de to mennene stopper forsåvidt imidlertid der...

«Ari og Per» sendes på NRK 1 på fredager klokka 22.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Seher.nos anmeldelse av «Ari og Per»: Sjarmerende som faen

Se Ari Behn forberede seg på å gå i ringen her:[obj:media:9402]