Ari Behn:

Ari Behn festet med hest i stua

Stemningen stod i taket da Ari Behn arrangerte julefest for flere av sine kjente venner.

Publisert

(Se og Hør): Ari Behn (45) er kjent for å overraske, og forfatteren og kunsteren lå ikke på latsiden da han før jul arrangerte fest med Mia Gundersen (56), Katrine Moholt (44), Unni Askeland (55), Hans-Erik Dyvik Husby (45) og Morten Viskum (52) som gjester.

I SALG NÅ: I Se og Hørs romjulsnummer kan du se de eksklusive bildene fra Ari Behns julehjem. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I Se og Hørs romjulsnummer kan du se de eksklusive bildene fra Ari Behns julehjem. Foto: Se og Hør Vis mer

Før festen - som du kan se eksklusive bilder fra i Se og Hørs romjulsnummer - poserte prinsesse Märtha Louises eks-mann på hesteryggen iført kappe og krone.

Og senere på kvelden ble den firbente vennen med på festen da han stakk hodet inn døra for å få en godbit fra Aris hånd.

- Nå er det endelig jul, som en berømt poet sa, sa en fornøyd Ari til Se og Hør da festen var i gang.

Feiret julaften med kongefamilien

Ari feiret i år julaften sammen med prinsesse Märtha Louise (46), deres døtre Maud Angelica (14) Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9), kongeparet og kronprinsfamilien på Skaugum.

Men 1. juledag var Ari og eldstedatteren ikke med da resten av prinsesse Märtha Louise og de to andre døtrene dukket opp til julegudstjeneste i Holmenkollen kapell.

OVERRASKET: Ari Behn sørget for god stemning da han ba flere av sine kjente venner på julefest. Foto: Morten Eik
OVERRASKET: Ari Behn sørget for god stemning da han ba flere av sine kjente venner på julefest. Foto: Morten Eik Vis mer

- Ettersom Maud Angelica heller ikke var å se i kirken kan det jo tenkes at hun var blitt syk og at Ari valgte å bli hos henne mens de andre gikk til gudstjeneste i Holmenkollen Kapell, sa Se og Hørs kongeekspert Anders Stavseng.

Vakte oppsikt med Spacey-avsløring

Før jul vakte Ari også oppsikt da han avslørte på P4 at den skandaleombruste Hollywood-stjernen Kevin Spacey hadde tatt ham på testiklene under en fest etter Nobel-konserten i 2007.

- Vi hadde en god samtale, han satt rett ved siden av meg. Etter fem minutter så sier han «Hey, let's go out and have a cigarette» - og så tar han meg under bordet midt på ballene, hevder Ari i intervjuet.

Kevin Spacey har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

LES OGSÅ: Ari Behns avsløring vekker internasjonal oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer