Trafikkuhell for Ari Behn:

Ari Behn etter ulykken: - Bra det ikke satt noen i nabosetet

Høyresiden på bilen ble smadret i trafikkuhellet.

UHELDIG: Ari Behn fikk en dårlig start på helgen da han havnet i grøfta i Bærum. - Jeg var ikke redd. Men det smalt bra i alle fall, sier han til Dagbladet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
UHELDIG: Ari Behn fikk en dårlig start på helgen da han havnet i grøfta i Bærum. - Jeg var ikke redd. Men det smalt bra i alle fall, sier han til Dagbladet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Fredag formiddag kjørte forfatter og kunstner Ari Behn (44) i grøfta i Bærum. Det var Budstikka som først omtalte saken.

Ari Behn sier til Dagbladet at han er i god behold, og at han slapp unna episoden uten skader.

- Det går veldig bra med meg. Uskadd. Alt i orden, sier Behn.

Han forklarer at det kom en bil i motgående kjørefelt, og at han valgte grøfta for å unngå en kollisjon.

Behn beskriver sin alternative kjørerute som en «dyp veikant».

- Det er my fjell og stein opppover den grøfta der. Det gikk heldigvis fint, og det er jeg glad for, sier mossingen.

- Heldigvis alene

Ari Behn var på vei fra Lommedalen til Oslo. Han satt alene i bilen da ulykken inntraff på Gamle Ringeriksvei. Det er han i ettertid takknemlig for.

- Jeg var heldigvis alene. Hele høyre side ble ødelagt, så det er bra ingen andre satt der, forteller han og legger til:

- Jeg opplevde ikke situasjonen som dramitisk.

- Var du redd?

- Nei, jeg var ikke redd. Men det smalt bra i alle fall.

KONFRANSIER: Ari Behn på scenen som konferansier under Kjendisgallaen i fjor. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
KONFRANSIER: Ari Behn på scenen som konferansier under Kjendisgallaen i fjor. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

Han vært på helsesjekk hos legevakta. Selv om deler av bilen kan betegnes som et vrak, har han ikke selv skader fra episoden.

- Jeg måtte ta en sjekk på at alt var i orden, og det var godt.

Ikke påvirket

Det var Budstikka som først brakte nyheten om at Ari Behn hadde kjørt i grøfta like før klokka 11.30 fredag formiddag.

Oslo politidistrikt skriver på Twitter at bilen tilsynelatende hadde fått hjulene utenfor veibanen og havnet i grøfta. Den høyre siden av bilen var blitt skrapet opp mot fjellveggen, men føreren framstår uskadet og har blåst grønt.

En bil har kjørt i grøfta på Gamle Ringeriksvei. Fører kjørt til legevakta, fremstår uskadet og har blåst til grønt. Store skader på bilen.

En bil har kjørt i grøfta på Gamle Ringeriksvei. Fører kjørt til legevakta, fremstår uskadet og har blåst til grønt. Store skader på bilen.

Bilen har tilsynelatende fått hjulene utenfor veibanen og havnet i grøfta. Høyre side på bilen er godt skrapet opp mot fjellveggen.

Operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt bekrefet til Dagbladet at det dreide seg om store skader på bilen.

- Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, sa Ullsand til Dagbladet.

Hvert til sitt

Ari Behn var tidligere gift med prinsesse Märta Louise (45), men i august i fjor kom nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt etter 14 års ekteskap. Da bruddet ble offentlig kjent, kom Slottet med følgende pressemelding:

«Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bestemt seg for å gå fra hverandre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. Sammen har de barna Maud Angelica Behn, født 29. april 2003, Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, og Emma Tallulah Behn, født 29. september 2008. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.»

LES OGSÅ: