<strong>TIL MUSIKKEN:</strong> - Jeg skrev teksten direkte i studio, etter å ha fått høre skiven der og da. Mitt forhold til rock er svett og nært: Jeg vokste jo opp i rockebyen Moss, sier Ari Behn, som nå bidrar på den nye plata til Han-Erik Dyvik Husbys nye rockeb Foto: Scanpix
TIL MUSIKKEN: - Jeg skrev teksten direkte i studio, etter å ha fått høre skiven der og da. Mitt forhold til rock er svett og nært: Jeg vokste jo opp i rockebyen Moss, sier Ari Behn, som nå bidrar på den nye plata til Han-Erik Dyvik Husbys nye rockeb Foto: Scanpix Vis mer

Ari Behn blir rockestjerne

- Det var lett å takke ja, sier Ari Behn om samarbeidet med Hans-Erik Dyvik Husby.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ari Behn (38) bidrar på albumet til kompis og «Idol»-dommer Hans-Erik Dyvik Husbys (38) nye rockeband Dr. Midtnight & The Mercy Cult. Ifølge VG bidrar Behn med både tekst og vokal til introlåten «You are God» på den kommende platen, som har fått navnet «I Declare: Treason».
 
- Jeg skrev teksten direkte i studio, etter å ha fått høre skiven der og da. Mitt forhold til rock er svett og nært: Jeg vokste jo opp i rockebyen Moss, sier Behn til VG.

I 2008 begravde Ari og Hans-Erik, også kjent som Hank von Helvete, stridsøksen etter at rockevokalisten i et intervju med NO Magasinet i 2007 gikk til angrep på prinsesse Märtha og hennes dragning til det alternative. Nå er derimot de to gode venner.

- Jeg har stor sympati for Hans-Eriks grenseoverskridende prosjekter de siste årene. Han er intelligent og fryktløs. Det var lett å takke ja da han spurte, forteller Ari til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Datteren min reddet meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer