MÅ VIKE: I første episode av «Ari og Per» besøkte de to kameratene Tokyo i Japan. Nå er det asiatiske landet rammet av en enorm tsunamibølge. Foto: NRK
MÅ VIKE: I første episode av «Ari og Per» besøkte de to kameratene Tokyo i Japan. Nå er det asiatiske landet rammet av en enorm tsunamibølge. Foto: NRK Vis mer

Ari & Per tas av NRKs sendeskjema

Jordskjelvet og tsunamien i Japan fører til at NRK endrer fredagens sendeskjema.

Publisert
SEHER.NO: Fredag skulle NRK etter planen sende tredje episode av «Ari og Per», hvor Ari Behn (38) og Per Heimly (39) reiser rundt i verden og møter spennende mennesker.

I første episode av serien besøkte radarparet Japan, og natt til fredag ble det asiatiske landet rammet av en tsunamikatastrofe.

Men på grunn av tsunamitragedien i Asia er kvelden på statskanalen nå satt av til en utvidet nyhetsdekning.

- Det er blitt utvidet nyhetssendinger i forbindelse med tsunamikatastrofen i Asia. Dette er sånne ting man ikke kan forutse, og vi vil gi den beste nyhetssendingen som er mulig, sier pressekontakt i NRK, Sissel Linden til Seher.no.
 
Erik Solbakken skulle etter planen ha premiere på sitt nye underholdningsprogram, «Popstokk», fredag kveld på NRK, men nå er premieren forskjøvet med én uke.

- Nyhetssendingen spiser av tiden til andre program, og det betyr at Norge Rundt, som vanligvis sendes 19.30, i kveld sendes 20.05. I tillegg utsettes Ari & Per og Popstokk blir forskjøvet i en uke.

Neste fredag sender NRK fra Finnmarksløpet. Dermed blir det to uker å vente til tredje avsnitt av Ari & Per.

Jordskjelvet som rammet Japan natt til fredag norsk tid, målte rekordhøye 8,9 i richters skala. Tsunamien har ført til store ødeleggelser i Japan, og det fryktes at flere tusen mennesker er omkommet i naturkatastrofen.

TV 2 har så langt ikke gjort noen endringer i fredagens sendeskjema.

- Foreløpig kjører vi som normalt, men nyhetene vil selvsagt ha fullt fokus på dette, opplyser informasjonsansvarlig i kanalen, Bjarne Laastad, til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den Ari-sveisen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer