Årets verst kledde norske kjendiser er kåret

Jan Thomas tror Mariann Thomassen blir kjempeglad for utmerkelsen...

STRENG: SeJan Thomas kaster ofte seksere - andre ganger er han ikke nådig. Foto: SCANPIX
STRENG: SeJan Thomas kaster ofte seksere - andre ganger er han ikke nådig. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hørs - og hele Norges - moteekspert Jan Thomas (44) har kåret årets best kledde og verst kledde norske kjendis.

De fulle listene med bilder og begrunnelser, over 50 bra kledde kvinner, ti velkledde menn og seks norske kjendiser som ikke har vært like heldige i klesveien i 2011 finner du i et gratis 32-siders gratis bilag til ukens Se og Hør, som er i salg nå!

Se bakomfilm med de best kledde kjendisene her!

Øverst på «verst kledde»-listen troner punkpop-bandet Surferosas tidligere frontfigur, tidligere Idol-dommer Mariann Thomassen (32).

I sin begrunnelse skriver Jan Thomas:

«Du har fått noen seksere i år, men det har på ingen måte gjort deg mer stabil klesmessig. Gratulerer med årets jumbopris – noe sier meg at du faktisk blir kjempeglad!»

Om sølv-vinner Linni Meister (25) skriver han: ««Plastic fantastic» er visst ikke så gjevt likevel. Du har virkelig mestret kunsten å kle deg så harry og billig som overhodet mulig. Synd, da det er mye potensial i en så vakker jente. »

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klestabbene står i kø!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer