OMSTRIDT: Tore Strømøy har hatt stor suksess med sin siste runde av "Tore på sporet". Her er han sammen med koreanske Hyang Sook-Kang, som han hjalp med å lete etter sin sønn. Foto: NRK
OMSTRIDT: Tore Strømøy har hatt stor suksess med sin siste runde av "Tore på sporet". Her er han sammen med koreanske Hyang Sook-Kang, som han hjalp med å lete etter sin sønn. Foto: NRKVis mer

Årets TV-navn for fjerde gang!

Tore Strømøy kan le sist etter netthetsen.

SEHER.NO: "Tore på sporet"-programleder Tore Strømøy (49) kan juble høyt etter at Se og Hørs lesere har kåret ham til "Årets TV-navn" for 2009.

Det er fjerde gang den populære trønderen stikker av med den gjeve utmerkelsen, som har blitt utdelt siden 1978.

- Det er like artig hver gang. Og jeg er glad i priser. Den skal rett inn i premiesamlingen, sier Tore - som har samlet rundt en million seere hver søndag denne høsten - til Se og Hør Weekend.

Tildelingen er en opptur for Strømøy, som tidligere i år har blitt hetset på flere diskusjonssider på internett på grunn av "Tore på sporet".

"Kan ledelsen i NRK være så snill å gi denne mannen en sluttpakke slik at vi kan få ham bort fra skjermen", er en av flere meldinger som i desember ble lagt inn i en nettdebatt på NRKs nettsider.

Strømøy hevder han bare har fått ros fra de seerne han har møtt.

- Jeg har jo fått litt kjeft innimellom, men blant seerne er det bare ros å få. Vi formidler historier med hjertet, sier han til Se og Hør Weekend.

Se bildene fra pris-festen i Se og Hør Weekend som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Jeg er en ensom ulv