SKANDALEÅR: Charlie Sheens HIV-sykdom, Bobbi Kristinas brå bortgang og Justin Biebers Oslo-besøk er bare tre av hendelsene som har skapt store overskrifter i 2015. Foto: Scanpix
SKANDALEÅR: Charlie Sheens HIV-sykdom, Bobbi Kristinas brå bortgang og Justin Biebers Oslo-besøk er bare tre av hendelsene som har skapt store overskrifter i 2015. Foto: ScanpixVis mer

Årets største skandaler

For flere av Hollywoods mest kjente personer ble ikke 2015 et godt nytt år.

SEOGHØR.NO: 2015 er straks over, og i tradisjonen tro tar vi et tilbakeblikk på hva kjendisene har sjokkert oss med i år. Her er Hollywood-snakkisene vi ikke glemmer med det første.

Stormet av scenen 

Ungpikeidolet Justin Bieber (21) har de siste årene gått fra å være en uskyldig popstjerne til å skape overskrifter for sine rampete påfunn.

Det var intet unntak da han i oktober besøkte Norges hovedstad. Under Oslo-konserten på Chateu Neuf stormet han nemlig av scenen da en jentegjeng på første rad sølte vann på scenen. Det førte til at han forlot scenen - og Norge umiddelbart. Han etterlot seg tusenvis av gråtende fans. 

RASENDE: Justin Bieber stormet av scenen i Oslo i raseri.  Foto: NTBscanpix
RASENDE: Justin Bieber stormet av scenen i Oslo i raseri. Foto: NTBscanpix Vis mer

Smittet av HIV

I november avslørte skandalestjernen Charlie Sheen (50) at han de siste fire årene har vært rammet av HIV. Det var under et intervju med TV-programmet «Today» han delte den store hemmeligheten sin. «Two and a Half Men»-stjernen avslørte at han iløpet av de fire årene har punget ut 100 millioner kroner til mennesker som har truet med å avsløre ham.

Han står nå også overfor søksmål fra eks-kjærester og prostituerte han har vært intim med. 

STOD FREM: Charlie Sheen har i flere år vært kjent for sine mange kvinnebekjentskaper. Tidligere i år stod han frem og innrømmet at han er HIV-positiv. Foto: Ap
STOD FREM: Charlie Sheen har i flere år vært kjent for sine mange kvinnebekjentskaper. Tidligere i år stod han frem og innrømmet at han er HIV-positiv. Foto: Ap Vis mer

Mistet jobben - og kona

På starten av 2015 ble det kjent at «Grey's Anatomy»-kjekkasen Patrick Dempsey (49) hadde fått sparken fra suksess-serien. Årsaken skal ifølge nettsiden Inquisitr være at han hadde et forhold med en av praktikantene som jobbet med innspillingen.

Serieskaper Shonda Rhimes (45) var i tillegg lei av hans ekstreme divanykker, og bestemte seg for å la rollefiguren Dr. Derek Sheperd dø på sykesenga. Kort tid etter forlot kona Jillian Fink ham etter 15 år sammen. 

MODIG: Bruce Jenner stilte opp som kvinne for første gang 1. juni. Nå lever den tidligere OL-helten som kvinne under navnet Caitlyn. Foto: NTBscanpix
MODIG: Bruce Jenner stilte opp som kvinne for første gang 1. juni. Nå lever den tidligere OL-helten som kvinne under navnet Caitlyn. Foto: NTBscanpix Vis mer

Skiftet kjønn etter dødsulykke

I februar var den tidligere OL-mesteren Bruce Jenner (66) involvert i en dramatisk bilulykke i Malibu.

Det hele endte med at Jenners nabo Kim Howe mistet livet, og ifølge CNN har barna til den avdøde 69-åringen saksøkt Kardashian-stefaren etter dødsfallet. Den grusomme ulykken skjedde midt i Jenners omfattende kjønnsskifteprosess.

I april avslørte han nemlig at han var i ferd med å starte en ny tilværelse som kvinne, og i juni poserte han på forsiden av bladet Vanity Fair under navnet Caitlyn Jenner. 

Delte morens skjebne

26. juli kom den tragiske beskjeden om at Whitney Houstons datter Bobbi Kristina hadde mistet livet. Hun ble kun 22 år gammel. Dødsfallet skjedde seks måneder etter hun ble funnet bevisstløs i et badekar i sitt eget hjem i Georgia.

Hun havnet umiddelbart i kunstig koma, og det viste seg at hun hadde drukket store mengder alkohol og dopet seg før ulykken.  

Forloveden Nick Gordon etterforskes for å være involvert i hendelsen. Bobbi Kristina fulgte i kjendismorens fotspor som i 2012 ble funnet livløs på nøyaktig samme måte. 

TRAGEDIE: Akkurat som sin berømte mor Whitney Houston i 2012, døde Bobbi Kristina Brown brått tidligere i år. Foto: Ap
TRAGEDIE: Akkurat som sin berømte mor Whitney Houston i 2012, døde Bobbi Kristina Brown brått tidligere i år. Foto: Ap Vis mer

Var utro med barnevakten

Superparet Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (43) annonserte i juli at de skulle gå hver til sitt etter ti år som ektepar.

Like etter sjokknyheten begynte ryktene å svirre om at «Gone Girl»-stjernen hadde gjort tidenes klisjé - nemlig vært utro med familiens barnevakt. Ifølge flere utenlandske nettsider - blant annet Daily Mail - hadde han nemlig et hemmelig forhold med 28 år gamle Christine Ouzounian bak konas rygg.

Garner skal ha tatt dem på fersken og kastet Affleck på dør umiddelbart. 

TATT PÅ FERSKEN: En paparazzi-fotograf avbildet Ben Affleck og barnevakten Christine Ouzounian kun to uker etter skilsmissenyhetene hadde blitt annonsert.  Foto: NTBscanpix
TATT PÅ FERSKEN: En paparazzi-fotograf avbildet Ben Affleck og barnevakten Christine Ouzounian kun to uker etter skilsmissenyhetene hadde blitt annonsert. Foto: NTBscanpix Vis mer

Tatt på fersken med ekskjæresten

En av årets snakkiser har vært bruddet mellom TV-stjernen Kourtney Kardashian (36) og kjæresten gjennom ni år, Scott Disick (32). Hun dumpet ham i juli etter oppsiktsvekkende fotografier av ham og eksen Chloe Bartoli (25) dukket opp i media.

Disick har også i en årrekke levd en utsvevende livsstil med dramatiske fyllekuler, og Kourtney skal ha fått nok av hans uforutsigbare oppførsel. Paret har barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (1) sammen.

Anklaget for voldtekt

Siden oktober i fjor har det stormet rundt Bill Cosby (78) etter at gamle voldtektsanklager mot ham plutselig dukket opp igjen i media. Først i år har saken for alvor blusset opp. Den ene kvinnen etter den andre har stått frem og anklaget den berømte komikeren og skuespilleren for å ha forgrepet seg på dem seksuelt for 20-40 år siden. Flere av kvinnene har saksøkt komikeren, men han har foreløpig ikke blitt dømt. 

NEKTER: I løpet av det siste halvåret har over 50 kvinner anklaget Bill Cosby for seksuelle overgrep. Foto: NTBscanpix
NEKTER: I løpet av det siste halvåret har over 50 kvinner anklaget Bill Cosby for seksuelle overgrep. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser «Hjemme Alene»-stjernene ut i dag