DRAMATIKK: Det manglet ikke på dramatiske scener i årets Paradise Hotel-sesong. Under kan du se noen av høydepunktene fra årets sesong. Foto: TV3
DRAMATIKK: Det manglet ikke på dramatiske scener i årets Paradise Hotel-sesong. Under kan du se noen av høydepunktene fra årets sesong. Foto: TV3Vis mer

Årets største Paradise-øyeblikk

Fikk du med deg alle høydepunktene fra årets sesong?

SEOGHØR.NO:  Årets sesong av «Paradise Hotel» var fylt med drama, intriger, sex og skandaler.

Seoghør.no følger hvert år deltagerne tett fra de møtes under innspillingen i Mexico for første gang og helt fram til finalen.

I januar starter TV3 innspillingen av en ny sesong.

Under har vi samlet noen av høydepunktene fra årets versjon:

Disse videoene må du få med deg!

1. Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson gikk sammen til topps. De to ble et par på hotellet, men gikk senere hvert til sitt.

- Vi vant fordi vi spilte spillet og hadde hverandre. Vi spilte ikke så åpenlyst, og jeg hørte det var mange som fikk sjokk over hvordan jeg egentlig oppførte meg, sa Sjøhaug til Seoghør.no.

Da TV3 tabbet seg ut og viste en usensurert versjon av parets sengeaktivitet, ble det storm i media. Les saken her!

2. En av videoene som ble absolutt mest sett, var Seoghør.no sitt intervju med deltakerne, programleder Triana Iglesias, fotograf Per Heimly og stylist Elend Elias. Sammen var de alle i Mexico for årets realitykonkurranse.

Her er alle deltakerne helt ferske, og har enda ikke fått noe oppmerksomhet i media. Se de første intervjuene med alle under:

3. Årets første sex-scene fikk selvfølgelig mye oppmerksomhet. Det var Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes, som nå venter barn, som stod for sengeaktiviteten.

Her innrømte også de to for første gang, at de var kjærester.

4. Kevin Soleng Hansen var årets ulykkesfugl, og måtte sy fire sting i hodet etter en uheldig episode.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter på Paradise-spøk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.