Årets mest usexy kvinne?

Men Sarah Jessica Parker kan le hele veien til banken...

TJENER FETT: "Sex og singelliv"-gjengen har tjent fett siden serieslutten i 2004. Men det er likevel Sarah Jessica Parker som har tjent mest av de fire.  Foto: All Over Press
TJENER FETT: "Sex og singelliv"-gjengen har tjent fett siden serieslutten i 2004. Men det er likevel Sarah Jessica Parker som har tjent mest av de fire. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Sex og singelliv"-stjernen Sarah Jessica Parker (43) ble nylig kåret til årets mest usexy kvinne av det amerikanske herrebladet Maxim.

Men skuespillerinnen, som har blitt superstjerne og moteikon verden over gjennom rollen som sexspaltisten Carrie Bradshaw, kan hvertfall le hele veien til banken.

For Parker har blitt mangemillionær takket være den enorme tv-suksessen med "Sex og singelliv", og til sommeren kommer også filmen til serien - "Sex and The City: The Movie".

Se flere bilder fra filmen og innspillingen lenger ned
Parker har siden serien ble lagt ned i 2004 tjent opp mot 126 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Det er mer enn det hennes tre medskuespillere i serien har tjent tilsammen!

Årsaken til Parkers økende saldo er den at hun, som hovedpersonen i tv-suksessen, samt etablert skuespillerinne, har landet flere lukrative reklameavtaler. 

Men selv om hun er aldri så populær blant annonnsørene, innrømmer moteikonet at det var "brutalt" å bli kåret årets mest usexy kvinne.

- Har jeg store falske pupper, botox og store lepper? Nei. Passer jeg inn i de idealene og standardene menn som skriver i herreblader har? Kanskje ikke. Er jeg virkelig verdens mest usexy kvinne? Wow! Det er litt sjokkerende når menn...ja, det er bare så brutalt på en måte, så fullt av sinne og raseri, sier Parker.

Også Parkers ektemann, skuespiller Matthew Broderick, ble opprørt over kåringen.

- Det gjorde han opprørt, for det går på en måte utover hans dømmekraft også. Det er fordømmende, det er helt sykt. Men hva kan jeg gjøre? Man kan ikke gjøre alle fornøyde, sier hun.

Men Parker kan da hvertfall trøste seg med at hun finansielt sett ligger mange mil foran sine "Sex og singelliv"-kolleger.

Skuespillerinnen har nemlig signert en multimillion-avtale med kleskjeden Gap, samt kosmetikk-giganten Garnier. Hun skal også designe sin egen kleskolleksjon for det amerikanske merket Steve and Barry, og har blitt betalt nærmere 30 millioner kroner for de 6 filmene hun har spilt i siden "Sex og singelliv".

Kim Cattrall (51), som spiller Samantha i serien, har på sin side tjent nærmere 51 millioner kroner siden serien sluttet.

Hun har blant annet vært ansiktet for Liz Claiborne parfymen Spark Seduction, reklamert for Tetley te og lav-kalori rom.

Kristin Davis (43), som spiller Charlotte, har tjent nærmere 23 millioner siden serieslutten. Hun har blant annet dukket opp i reklamekampanjer for brusgigant 7Up, og Weatherproof Clothing.

Cynthia Nixon (42) er kanskje den som har tjent minst på reklame etter "Sex og singelliv". Hun dukket opp i 7Up-kampanjen med Davis og skal ha tjent rundt 5 millioner kroner på det.

Hun har også medvirket i tre tv-filmer de siste årene.

LES OGSÅ: - Carrie er annerledes

Se flere bilder fra "Sex and the City: The Movie" nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer