Årets mest bisarre julekort?

Alt er ikke helt slik det ser ut på dette bildet...

BJØRNEN SOVER : Ordfører Jorge Santini og familien håper en svart bjørn skal hjelpe dem med å spre juleglede til folket.
BJØRNEN SOVER : Ordfører Jorge Santini og familien håper en svart bjørn skal hjelpe dem med å spre juleglede til folket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange topp-politikere verden rundt benytter julehøytiden til å ta offisielle bilder av seg og sin familie, som de deler med velgerne.

Men ikke alle synes de tradisjonelle bakgrunnsmotivene som pyntete juletrær eller tente lys er nok når de skal spre juleglede.

Ordføreren i Puerto Ricos hovedstad San Juan, Jorge Santini, valgte isteden å ha pynte årets julehilsen med en leopard som går til angrep på en gaselle foran ansiktet på hans kone og små barn.

På et annet av kortene poserer hele familien for en svart bjørn, under tittelen «la julen lyse opp drømmene dine», ifølge Radaronline.com

Heldigvis for Santini og hans familie er dyrene og utstoppet, men ordførerens politiske motstandere har tolket dyrebruken som en skjult kritikk mot dem foran det neste valget, ifølge nettstedet.

Selv hevder ordføreren at dyrene kun er med for å skape reklame for San Juans naturmuseum.

Hva synes du om julekortene? Stem til høyre!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjetter du artisten i Seher.nos julekalender?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer