TRENT: Jessica Alba holder seg i god form.  Foto: Stella Pictures
TRENT: Jessica Alba holder seg i god form. Foto: Stella PicturesVis mer

«Årets mamma» kaster klærne på trykk

- Jeg er veldig komfortabel med kroppen min nå.

SEOGHØR.NO: I mai ble Jessica Alba (33) kåret til årets mamma på en veldedighetslunsj  til inntekt for sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles.

Hun har også sagt at hun ble mer komfortabel med kroppen etter hun ble mor, noe som ikke er vanskelig å tro på etter å ha sett disse bildene.

Den vakre stjernen pryder nemlig forsiden av magasinet Maxims september-utgave, skriver Huffingtonpost. Der poserer hun i bikini og en dryppende våt t-skjorte, akkompagnert av et hett blikk, sexy sminke og en nydelig brunfarge.

FORSIDEN: Det er ikke rart at Jessica Alba er fornøyd med egen kropp.  Foto: Faksimile Maxim
FORSIDEN: Det er ikke rart at Jessica Alba er fornøyd med egen kropp. Foto: Faksimile Maxim Vis mer

- Jeg føler definitivt at jeg har taklet mye og at jeg har kommet bra ut av det. Jeg er virkelig komfortabel med min egen kropp nå, og jeg vil ikke unnskylde meg for noen, sier hun til bladet.


«Sin City:  A Dame to Kill For» -aktuelle Alba snakker også om presset om å være en av de største stjernene i Hollywood.

- Hvis du legger hele identiteten din bak denne bransjen, så er den brutal. Den spiser deg opp og spytter deg ut igjen. Den spytter generelt ut mange mennesker, sa hun.

KASTER KLÆRNE: Jessica Alba poserer lettkledd i bladet Maxims september-utgave.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
KASTER KLÆRNE: Jessica Alba poserer lettkledd i bladet Maxims september-utgave. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Sammen med ektemannen Cash Warren (35) har hun døtrene Honor (5) og Haven (2). Til bladet Health fortalte hun at hun var mer usikker på seg selv før hun fikk barn.

- Jeg har har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun til bladet Health.

FAMILIEN: Sammen med mannen Cash Warren (35) har Jessica Alba døtrene Honor (5) og Haven (2)
FAMILIEN: Sammen med mannen Cash Warren (35) har Jessica Alba døtrene Honor (5) og Haven (2) Vis mer

«Sin City:  A Dame to Kill For» har premiere 22.august.

LES OGSÅ: Kåret til årets mamma

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.