FØR OG ETTER: - Jeg elsker å spise, forteller "Grey's Anatomy"-stjernen Kate Walsh. Men så trener hun mye, også...
FØR OG ETTER: - Jeg elsker å spise, forteller "Grey's Anatomy"-stjernen Kate Walsh. Men så trener hun mye, også...Vis mer

Årets kjendisslankere

Mange kjendiser har vunnet over vekta i 2007. Us Magazine har kåret de aller flinkeste i klassen.

Se forskjellen på jentene nederst!


SEHER.NO: Us Magazine har kåret fjorårets "vektvinnere", altså stjernene de mener fortjener heder og ære for å ha slanket seg og kommet seg i forrm.


På den litt spesielle lista finner du alt fra "The Hills"-babe Lauren Conrad til "Heroes"-stjerne Hayden Panettiere og talkshow-stjerne Ricki Lake.


Lake har gått ned utrolige 63 kilo, men det er én liten ulempe ved det hele.


- På mitt største var jeg så stor at jeg ikke kunne krysse beina. Jeg kunne bare ikke gjøre det. Jeg elsker å kunne gjøre det nå. Til og med skostørrelsen min er mindre. Jimmy Choo-skoene mine er for store nå, fortalte hun bladet i fjor.


Dramadronningen Lauren Conrad avslører at det måtte en personlig trener til før fikk selvtilliten tilbake.


- Før pleide jeg dekke meg til i en badedrakt og sarong, forteller hun, og legger til at hun nå er svært stolt av kroppen sin.


Bare se på disse badebildene!


Nobel-artist Alicia Keys gjør ikke annet enn å ta vare på seg selv og trene, mens "Ugly Betty"-stjernen Vanessa Williams sverger til Hollywoods nye favoritt-diett, The 5-Factor-Diet.


Denne tillater kun 1300 kalorier til dagen...


LES OGSÅ: Stjernenes syltynne triks


I vår bildespesial kan du se jentene Us Magazine mener ble fjorårets vektvinnere:


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.