Kate Upton gjør comeback i badedrakt i Sports Illustrated:

Årets heteste badedraktmodell - for tredje gang

Kate Upton avslørte sin store nyhet på originalt vis.

ETTERTRAKTET MODELL: Kate Upton har i flere år vært en av verdens mest ettertraktete modeller. Nå pryder hun for tredje gang forsiden til bladet Sports Illustrateds badedraktutgave. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET MODELL: Kate Upton har i flere år vært en av verdens mest ettertraktete modeller. Nå pryder hun for tredje gang forsiden til bladet Sports Illustrateds badedraktutgave. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Modell Kate Upton har i en alder av bare 24 år frontet mange av verdens største magasiner.

Nå har hun fått nok en stor modelljobb, nemlig for «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017», der hun pryder forsiden av bladet.

Det ble avslørt da hun tirsdag gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

COVER: Kate Upton på coveret til Sports Illustrated Swimsuit Issue-utgave. Video: CNN. Vis mer

24-åringen har vært avbildet i minimalt med klær på forsiden av det anerkjente bladet to ganger tidligere, i 2012 og 2013.

Mens talkshowvert Jimmy Kimmel annonserte nyheten under sendingen, dro han opp flere forskjellige og humoristiske forsidevarianter før han omsider viser fram de tre riktige coverutgavene.

Et av Kimmels redigerte bilder viser Upton som er begravd i en stor haug med sand.

- Veldig sexy, sier hun lattermildt.

Se video øverst i saken!

- Ønsker å være sterk og sunn

Nettstedet Us Weekly siterer deler av intervjuet fra den nye Sports Illustrated-utgaven, der Upton blant annet snakker om forholdet hun har til sin egen kropp.

- I år hadde jeg en helt annen tankegang om kroppen min, og i stedet for at jeg alltid skal prøve å passe inn i en spesiell størrelse, ønsker jeg å være sterk og sunn, sier hun og utdyper:

- Folk skammer seg over å se dårlig ut én dag, men det er helt greit å ikke elske seg selv hvert eneste sekund hver eneste dag. Sett pris på hva kroppen din kan gjøre, sier hun videre.

SVEVENDE: Her er bakomfilmen fra fotograferingen Kate Upton gjorde for magasinet Sports Illustrated. Her ser du hvor utfordrende det kan være å posere i vektløs tilstand. Video: Sports Illustrated Vis mer

Ble bedt om å gå ned i vekt

Kate Upton har blitt kjent for å ikke ha en tradisjonell, syntynn modellkropp. Det har ikke bare ført med seg positive ting.

I fjor sa hun til bladet Glamour at folk fra bransjen har bedt henne om å gå ned i vekt.

I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

- Jeg forsøkte først å gå på diett for å bli det de ønsket, men jeg innså etter hvert at det ikke var realistisk. Dette er min kroppsform. Jeg måtte stenge det ute, sa hun.

En annen ting blondinen har kjent på, er negative kommentarer i sosiale medier. Det har hun med tida lært å håndtere.

- I starten var det vondt. Men her om dagen leste jeg noen negative kommentarer og tenkte over at de var morsomme. Så jeg vil tro at det ikke skader meg nå, sa hun.

Skandalevideo

Som 19-åring fikk Kate Upton et fotooppdrag med den berømte fotografen Terry Richardson. Det gikk imidlertid ikke helt som det skulle.

Under seansen benyttet de tida til litt ablegøyer, der Upton viser frem en danserutine hun kaller for «Cat Daddy».

Videoen var ifølge henne selv bare ment som humor, så hun fikk seg litt av en overraskelse da den plutselig var å finne på Youtube. I 2015 fortalte hun at hun sa klart i fra til fotografen da hun oppdaget at filmen lå på nett - og hadde millioner av visninger.

- Jeg gikk løs på ham. Jeg sa: Det var respektløst. Du kunne ha fortalt det til meg, sa Upton til Vogue.

Videoen ble seinere fjernet fra Youtube, fordi den brøt med det Google-eide selskapets regler rundt nakenhet. Den ble gjort tilgjengelig igjen da YouTube innså at de hadde gjort en feil.

KJENT FOR SIN KLØFT: Kete Upton har kledd av seg og havnet i trøbbel. Denne gangen var det YouTube som mente hun brøt reglene for nakenhet, men internettgiganten snudde etter massiv kritikk. Video: Terry Richardson Vis mer

LES OGSÅ: Harper (5) bærer veske til 19 tusen kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer