HAVNET PÅ LEGEVAKTEN: Da Thomas Gullestad skulle skate onsdag gikk det ikke helt som planlagt. Det endte nemlig med brukket fot, noe både han og kona Jenny Skavlan har dokumentert i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HAVNET PÅ LEGEVAKTEN: Da Thomas Gullestad skulle skate onsdag gikk det ikke helt som planlagt. Det endte nemlig med brukket fot, noe både han og kona Jenny Skavlan har dokumentert i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Thomas «Fingern» Gullestad:

- Årets gave er skruer i ankelen

Det gikk hardt for seg i skatehallen for Thomas Gullestad.

Publisert

Onsdag kveld fikk Thomas «Fingern» Gullestads 99,3 tusen følgere på Instagram se at det ikke gikk helt som planlagt på skaterampen for 38-åringen.

I en bildeserie på sin åpne Instagram-profil viser nemlig skuespilleren hvordan han ble fraktet i ambulanse til legevakten fra Oslo Skatehall.

Beinbrudd til jul

«Fingern» ligger blant annet på en båre med en stor, blå skinne rundt ankelen, og man ser tydelig at foten langt ifra står i riktig vinkel.

- God jul, a! Årets gave er skruer i ankelen. Neste gang går jeg for rollerblades, skriver han til bildene.

Også kona Jenny Skavlan (32) har delt bilder fra hendelsen.

- Dette er mannen som kan dette med timing. Det er også han 38 år gamle nyfrelste skateren som klarer å brekke ankelen to dager før jul. I micro-rampen. Micro! God jul folkens. Hold dere på beina, skriver Jenny.

På et av 32-åringens bilder ligger ektemannen bak henne i en sykeseng, og på det andre sitter han med gips, krykker og et tappert smil.

I begge kommentarfelt har det de siste timene rent inn med lykkeønskninger og flere av parets følgere ønsker «Den 12. Mann»-stjernen god bedring.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Thomas eller Jenny.

VENTER BARN NR.2: Vi møtte Thomas «Fingern» Gullestad på TVNorges vårlansering Vis mer

Blir tobarnsforeldre

Det er ingen hemmelighet, som paret også nevner selv, at julen nærmer seg med stormskritt. Fra tidligere har paret datteren Åse (2) og i starten av november kunne de avsløre at de venter sitt andre barn sammen. Med andre ord har de trolig nok å henge fingrene i så tett opp mot julen.

Både paret og datteren venter på familieforøkelsen, og nylig kunne Thomas avsløre at lille Åse ser frem til å bli storesøster.

- Hun har skjønt at hun skal bli storesøster. Rett etter at vi fortalte det, ville hun gjerne se på «Ra Ra, den bråkete løven» på TV, så ja. Hun var passe interessert, sa han til Se og Hør, og fortsatte:

- Nei da, jeg tror hun gleder seg veldig. Men det å forstå mage og sånt er litt vanskelig akkurat nå, tror jeg.

BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Folksomt

Paret har ennå ikke avslørt når de har termin, men har sagt at barnet er ventet på vårparten.

Den lille familien på tre, som snart blir fire, bor i en villa på Oslos vestkant. Selv om han gleder seg til å få «gjengen sin» på plass til våren en gang, tror han at det tidvis kan bli litt folksomt.

- Jeg vet ikke helt hvordan det er å bli tobarnsfar. Jeg tror det blir dobbelt så masete og dobbelt så hyggelig. Jeg liker tanken på å være en gjeng, og nå blir vi fire stykker hjemme til enhver tid. Det blir helt sykt. Jeg er glad i å være alene i ny og ne, så det blir satt på prøve, fortalte han.

38-åringen kan også fortelle at de har funnet ut hvilket kjønn det kommende barnet har, men at de har bestemt seg for å ikke avsløre det riktig ennå.

- Vi har ikke blitt helt enige om hvordan vi skal si det, så vi legger den død, forklarte han.

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad gifter seg på det norske design- og arkitektursenteret Doga i Oslo. Live Nelvik, Tore Sagen, Maria Mena, Maria Bonnevie, Synnøve Skarbø, Pia Tjelta, Henrik Thodesen, Petter Skavlan, Stein Johan Grieg Halvorsen og Gitte Witt intervjues for anledningen. Vis mer

LES OGSÅ: - Det kunne ikke gått i et hvilket som helst forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer