-LYKKE TIL: Christer Falck ønsker Marita Ekblad lykke til i årets Robinsonekspedisjon etter at hun torsdag ble plukket ut på direkte radio. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
-LYKKE TIL: Christer Falck ønsker Marita Ekblad lykke til i årets Robinsonekspedisjon etter at hun torsdag ble plukket ut på direkte radio. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Årets første Robinsoner

- Jeg kan knapt vente til å dra nedover.

SEHER.NO: Til høsten er det klart for en ny runde av realityserien "Robinson"
-ekspedisjonen på TV3, men deltakerlisten er foreløpig en godt bevart hemmelighet - med ett unntak.

Torsdag ble det nemlig klart i programmet "Michael Direkte" på P4 at Marita Edquist (25) fra Sandefjord er klar for årets ekspedisjon.

Sammen med tre andre kandidater har hun måttet gjennomgå flere tester i regi av Robinson-general Christer Falck, som har hatt arbeidsuke i radiokanalen.

- Jeg ser jo aldri på reality, og hadde egentlig tenkt meg tilbake til Thailand for å trene thai-boksing.

- Men da jeg så at så mange trakk seg fra fjorårets ekspedisjon tenkte jeg "for noen pyser" og nå gleder jeg meg veldig til å reise nedover, sier hun til Seher.no.

I tillegg til å trene thaiboksing aktivt har Marita i flere år studert psykologi i Australia, noe som kan komme godt med på øya.

Og kanskje møter hun tidligere Robinson-vinner Christer Falck på øya. Robinson-generalen vil nemlig ikke avkrefte at han kan bli deltager selv i årets jubileumssesong.

- Hvis jeg blir deltager, vil jeg være han irriterende, feite deltakeren, smilte han til Seher.no da vi møtte ham under radioarbeidsuken.

Se Christer teste ut Robinsonkandidatene her:


[obj:media:7693]


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.