«Maskorama»:

Årets første maske er kastet

Lørdag kveld startet tredje sesong av gjetteprogrammet «Maskorama».

PANELET: Jan Thomas, Marion Ravn, Nicolay Ramm og Ulrikke Brandstorp prøvde alle å gjette hvem som var bak maskene i kveld. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
PANELET: Jan Thomas, Marion Ravn, Nicolay Ramm og Ulrikke Brandstorp prøvde alle å gjette hvem som var bak maskene i kveld. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld gikk startskuddet for den tredje sesongen av NRK-suksessen «Maskorama».

Programmet går ut på at norske kjendiser gjemmer seg bak spektakulære kostymer samtidig som de fremfører et musikalsk nummer.

I slutten av hvert program ryker én deltaker ut - og seere får dermed vite hvilken kjendis som har gjemt seg bak masken.

Allerede i første program er det en deltaker som må takke for seg, og i kveld var det Hytta som fikk færrest stemmer og måtte derfor kaste masken og vise sin identitet.

HYTTA: Hytta er ute av konkurransen. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
HYTTA: Hytta er ute av konkurransen. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer

Under masken var den paralympiske idrettsutøveren Birgit Skarstein (33). Skarstein er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing.

Hytta var sist ute i kveldens program og framførste sangen «Come Over» av norske Dagny.

UTE: Birgit Skarstein gjemte seg inni Hytta. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
UTE: Birgit Skarstein gjemte seg inni Hytta. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Det har vært helt fantastisk, for en reise!, forteller Skarstein til Se og Hør.

- Jeg synes alle var så dyktige og artige, så det å bare få være med har vært superstas. Jeg syntes alle fortjente å bli med videre!

33-åringen forteller videre at det vanskeligste har vært å lure venner og familie til hvorfor hun skulle være opptatt i en tid fremover.

- Hva slags løgner har du fortalt?

TABBE: Maskorama-detektivene snakker om øyeblikket som sjokkerte dem mest i forrige sesong. Vis mer

- At jeg har noen greier jeg driver å jobber med og at jeg ikke vet hvor lang tid det tar, og at det er derfor jeg ikke har kunnet planlegge noe, forteller hun lattermildt.

Skarstein avslører at det var ingen som visste om deltakelsen hennes. Til og med «Skal vi danse»-proffdanser Helene Spilling, som Skarstein bor sammen med, hadde ingen aning.

- Hun spurte meg i dag: «Hva skal du senere i dag?», og jeg sa «Nei, jeg skal trene og i noen møter», forteller Skarstein.

Idrettsutøveren kan også fortelle at hun selv har ingen aning om hvem de andre deltakerne er.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer