Årets første «Jakten»-bonde er avslørt

Mandag kveld avsløres resten av årets heldige utvalgte «Jakten»-bønder.

HÅPEFULLE: Fire av seks «Jakten»-bønder blir å se på TV 2 utover høsten. Én av dem er Beatrice Fjell (foran t.v.). Bak f.v.: Rolf Gjølstad, Jon Christian Hvidsten, programleder Katarina Flatland og Beate Østbye. Foran f.v.: Beatrice Fjell, Ingvar Alstad, og Erik Grytnes. Foto: TV 2
HÅPEFULLE: Fire av seks «Jakten»-bønder blir å se på TV 2 utover høsten. Én av dem er Beatrice Fjell (foran t.v.). Bak f.v.: Rolf Gjølstad, Jon Christian Hvidsten, programleder Katarina Flatland og Beate Østbye. Foran f.v.: Beatrice Fjell, Ingvar Alstad, og Erik Grytnes. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I april ble det kjent hvilke seks single bønder som var blitt valgt ut til å friste lykken i årets utgave av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Siden den gang har de seks mottatt brev fra håpefulle friere, og i kveld blir det avslørt hvilke fire bønder som har fått nok brev til å bli med videre i programmet.

UTVALGT: Beatrice Fjell (24) er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland, etter å ha mottatt bunken med frierbrev. Video: TV 2 Vis mer

Seoghør.no har imidlertid fått lov til å røpe én av årets utvalgte bønder allerede mandag morgen. Beatrice Fjell (24), tidenes yngste kvinnelige «Jakten»-bonde, får nå sjansen til å opplevde ekte «bonderomantikk» på tv-skjermen.

Fjell gjester også «God morgen Norge» for å snakke om det at hun er videre, før de resterende tre bøndene blir avslørt i kveldens premiereepisode av «Jakten på kjærligheten».

LOVER MYE FØLELSER: Beatrice Fjell er én av de utvalgte bøndene som skal lete etter kjærligheten på TV i årets «Jakten på kjærligheten»-sesong. Foto: Espen Solli/ TV 2
LOVER MYE FØLELSER: Beatrice Fjell er én av de utvalgte bøndene som skal lete etter kjærligheten på TV i årets «Jakten på kjærligheten»-sesong. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Kleint på speeddate

Beatrice, som er bosatt på en gård i Lommedalen i Bærum, er oldebarn av den kjente kunstneren Kai Fjell. 24-åringen leier faktisk småbruket hun bor på, og der driver hun med hestehold.

- Sommeren har vært veldig, veldig bra. Jeg er blitt kjent med veldig mange fine gutter. Men det har selvfølgelig vært kjempekjipt å sende folk hjem, særlig i gårdsuken, når man har blitt enda bedre kjent. Så det blir tårer og gråting på tv, det var ganske fælt, egentlig, røper hun overfor Seoghør.no.

Her blir «Jakten»-Martin helt satt ut på speed-date av frieren Silje. Fra «Jakten på kjærligheten» på TV 2 i 2016.Vis mer Vis mer

Som utvalgt «Jakten»-bønde får hun både møte frierne på speeddate, og få med et knippe av dem hjem til gården, før hun får muligheten til bli enda bedre kjent med én av dem.

- Speeddatene var litt kleine, de var jo det, hehe ... Og jeg var kjempenervøs! røper hun lattermildt, og føyer til:

- Men det var ganske utrolig å oppleve hvor godt kjent man faktisk rakk å bli på fem minutter. Siden man har så dårlig tid, må man sørge for å stille de riktige spørsmålene. Det var noen jeg ble ganske varm i ansiktet av. Det var veldig morsomt, men også ganske skummelt.

BEGEISTRET: Beatrice Fjell, som driver med hestehold i Lommedalen, vil gi alt i jakten på den store kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BEGEISTRET: Beatrice Fjell, som driver med hestehold i Lommedalen, vil gi alt i jakten på den store kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Kyssing og hemmelige beundrere

Selv om Fjell ikke kan røpe mange detaljer om sommerens «Jakten»-innspilling, avslører hun at det blir litt kyssing - i tillegg til gråting - på skjermen. Da Seoghør.no møtte bøndene i april, bekreftet 24-åringen at hun var åpen for å kline litt på tv.

- Ja, det blir nok kyssing på tv òg, gitt, hehe! Det var sommerfugler i magen fra dag én, helt fra det å lese brevene. Det var veldig mange forskjellige typer gutter i brevbunken. Blant annet en med rastafletter, samme hår som meg, forteller hun muntert i dag.

Og selv om Fjell ikke visste hva hun kunne vente seg av frierbrevene, viste det seg at ikke alle frierne var helt ukjente for henne fra før:

- Det var faktisk tre stykker som var litt hemmelige beundrere, tydeligvis. Gutter som jeg bare har møtt på så vidt, ute på byen, for eksempel. Så det var jo litt artig! Det har i alle fall vært en het sommer! Så nå får folk bare følge med og se om jeg finner kjærligheten eller ikke, sier hun ertende.

«Vil at dere skal ta masse på meg»

Overfor Seoghør.no forteller Fjell om øyeblikket da programleder Katarina Flatland (28) fortalte henne at hun var blant dem som hadde fått flest frierbrev.

- Jeg ble egentlig litt satt ut, jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, rett og slett. Det var over all forventing å få så mange brev. Jeg ble veldig, veldig glad! Det første jeg tenkte var ... Egentlig bare at det var veldig gøy! Sånn: «Woah, er det sant?» Jeg hadde ikke så mange ord da jeg fikk vite det. Det var veldig overveldende, sier hun.

OVERVELDET: 24 år gamle Beatrice sier at hun er svært glad for at hun fikk så mange frierbrev. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
OVERVELDET: 24 år gamle Beatrice sier at hun er svært glad for at hun fikk så mange frierbrev. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Hun innrømmer nemlig at hun var usikker på om hun kom til å få nok frierbrev til å gå videre i programmet. Delvis fordi hun er en del yngre enn de andre bøndene:

- Det var litt blandede følelser i forkant. Jeg var ikke helt sikker på om det var så veldig mange på min alder som turte å skrive og bli med på dette her, eller om de hadde fått det med seg i det hele tatt. Men jeg syntes jo det var mange brev da jeg så dem. På den andre siden, så tror jeg nok at alle bøndende syntes det. Så man ante jo ikke hvilken vei det kom til å gå.

Katarina Flatland forteller til Seoghør.no at hun er veldig fornøyd med at Fjell er blant årets utvalgte «Jakten»-bønder.

- Det har vært en sann glede å ha med den unge, sprudlende og ikke minst uredde bonden Beatrice. Hun må jo være den første bonden som allerde på dag to med frierne sier: «Jeg vil dere skal ta masse på meg!» Jeg kan love masse klining, nærhet, drama og kjærlighet. Ikke bare hos Beatrice, men hos alle bøndene i år, lover programlederen.

Hvilke tre andre bønder som får lete etter kjærligheten på tv, kan du se i sesongpremieren av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 klokka 20.00.

LES OGSÅ: Derfor utsetter de bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer