Årets «Farmen»-gård er avslørt

Her skal årets deltakere i TV 2s populære realityserie innkvarteres.

ÅRETS «FARMEN»-GÅRD AVSLØRT: Programleder Gauta Grøtta Grav er her fotografert på fjorårets «Farmen»-gård, Lønntjernbråten gård. På bildet til høyre ser man det som blir årets gård - småbruket Finnsvika ved svenskegrensa.  Foto: TV 2/ Privat
ÅRETS «FARMEN»-GÅRD AVSLØRT: Programleder Gauta Grøtta Grav er her fotografert på fjorårets «Farmen»-gård, Lønntjernbråten gård. På bildet til høyre ser man det som blir årets gård - småbruket Finnsvika ved svenskegrensa. Foto: TV 2/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hvem som skal kjempe mot hverandre i årets sesong av realitykonkurransen «Farmen» på TV 2, er fortsatt ukjent.

Onsdag denne uken kunne TV2.no imidlertid avsløre hvilken gård som skal huse de 14 deltakerne.

I fjor var det Eilev Bjerkerud som stakk av med seieren etter 11 uker på Løntjernbråtan gård i Eidsvoll.

I årets sesong tar produksjonen turen litt lenger øst i landet, like ved grensen til Sverige. Årets «Farmen»-gård, småbruket Finnsvika, ligger i Halden kommune og er en del av Hafsrød gård.

Saken fortsetter under bildet.

UTEN STRØM OG VANN: Småbruket Finnsvika har et hovedhus i to etasjer, med til sammen tre soverom. Gården har vedfyring, men verken innlagt vann eller strøm - i beste «Farmen»-stil.  Foto: Privat/ TV 2
UTEN STRØM OG VANN: Småbruket Finnsvika har et hovedhus i to etasjer, med til sammen tre soverom. Gården har vedfyring, men verken innlagt vann eller strøm - i beste «Farmen»-stil. Foto: Privat/ TV 2 Vis mer

- Må renoveres

Ifølge nettsidene til Hafsrød gård har hovedhuset på gården flott utsikt over Nordre Kornsjø, der man kan både bade, padle og fiske. Finnsvika har verken innlagt vann eller strøm, men er utstyrt med vedovn.

«Farmen»-produsent Thor Oreld sier til TV2.no at det er en del arbeid som må gjøres på gården før innspillingen kan starte i slutten av juli:

- Det blir vanskeligere og vanskeligere å finne helt ferdige Farmen-gårder. Vi falt for stedet, men vi må bygge om en god del. Huset må renoveres ganske kraftig, både utvendig og innvendig. Vi snakker om en totalrenovering, sier Oreld til TV 2.

Se video fra fjorårets «Farmen»-finalefest nedenfor:

LES OGSÅ: Gikk ned 25 kilo på «Farmen»-gården

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer