Årets brudd 2006

Fikk du ikke med deg alle bruddene i kjendisverden i år?

UT MED MILLIONER: Reese må beatle flere millioner kroner til eks-mannen etter skilsmissen.. Foto: All Over Press
UT MED MILLIONER: Reese må beatle flere millioner kroner til eks-mannen etter skilsmissen.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fortvil ikke! Seher.no gir deg oversikten!

SEHER.NO: Nyheten om at skuespillerparet Reese Witherspoon (30) og Ryan Phillippe (32) skulle skilles etter syv år, kom som et sjokk på de fleste.

BILDESPESIAL: Se de kjøligste bruddene!

SJEKK OGSÅ: Årets hotteste par

Og som i de fleste skilsmisseoppgjør er det pengespørsmålet som rager høyest. Siden paret ikke hadde skrevet noen egen ektepakt seg i mellom, skal de dele alt 50-50. Dette gjør at Reese vil tape flere millioner kroner, mens Ryan kan kose seg med litt ekstra penger inn på konto.

Til tross for dette, er denne skilsmissen er bare barnemat i forhold til skilsmissen mellom "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (54) og Pamela Bach (43). Beskyldninger om både dop, vold, kjønnssykdommer, pedofili og utroskap hagler mellom Bach og Hasselhoff.

Også i Norge har flere kjente par gått hvert til sitt i år, blant disse finner vi Hallvard Flatland (49) og kona Anne Lise (48) som gikk fra hverandre etter hele 26 år!

Tidligere i høst pakket Anne Lise kofferten og flyttet ut av parets enorme villa på Nesøya i Asker, og dersom skilmisseoppgjøret ender slik mange aviser hevder, kan Hallvard ende opp med å måtte betale eks-kona hele 40 millioner kroner!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer