Reality Awards:

Årets «å faen» - her er de nominerte!

Kunne fått fatale konsekvenser.

NOMINERT: Oliver Solberg, Silya Nymoen, Rikke Isaksen og flere har gitt seerne nervepirrende TV-øyeblikk - derfor er de nominert til «Årets å faen» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reality Awards, som arrangeres i regi av Se og Hør, har den siste uken sluppet flere nominasjoner, deriblant «Årets nykommer» og «Årets romanse».

Men vi stopper ikke der og lekker enda en nominasjon før helgen.

Selv om realitysjangeren byr på mange morsomme situasjoner, finnes det øyeblikk der seerne reiser seg opp i sofaen og tenker: «Å faen!».

Stem på «Årets programleder» her

Stem på «Årets nykommer» her

Stem på «Årets romanse» her

ÅRETS NYKOMMER: Her er de nominerte til «Årets nykommer» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Her er de nominerte i kategorien Årets «å faen».

  • Se video øverst i saken og stem på ditt favorittøyeblikk her;

Nadya Khamitskaya

Det kunne gått fryktelig galt for «Skal vi danse»-aktuelle Nadya Khamitskaya Andersen (39) da hun deltok i NRK programmet «Mesternes mester».

Under en sykkelkonkurranse mistet proffdanseren kontrollen i en krapp sving og deiset rett i bakken. I ettertid måtte hun få legehjelp og ble fraktet til legevakt med flere kuttskader som måtte sys.

BLOD: Her går det galt for danseren Nadya Khamitskaya Andersen i «Mesternes Mester». Video: NRK/Steffen Pettersen Vis mer

Safari Shabani.

Flere TV-seere satt med hjertet i halsen da Safari Shabani (25) skulle utføre et fallskjermhopp i «71 Grader nord - team».

Det som tilsynelatende så ut som et vellykket hopp, tok en dramatisk vending da vinden førte ham mot tretoppene. Selv om Shabani kom fra det hele med lettere skader, var det fryktinngytende for alle som fulgte den nervepirrende ferden.

VANNSKREKK: «71 grader nord»-deltaker Safari Shabani er livredd for vann. Da er det bra han har Jon Almaas med seg på tur. Video: Discovery+ Vis mer

Rikke Isaksen

Norske TV-seere ble også vitne til at den tidligere «Ex on The Beach»-deltakeren Rikke Isaksen (27) begynte å hallusinere under en øvelse i «Kompani Lauritzen». Selv om det hele skal ha gått fort over var det trolig ubehagelig for både Isaksen og seerne.

Silya Nymoen

Det ble svært dramatisk under «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» da Silya Nymoen (44) fikk store pusteproblemer under en hard sykkeletappe. TV-seansen er nå nominert til Årets «å faen».

ÅRETS ROMANSE: Her er de nominerte til «Årets romanse» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Oliver Solberg

Rallykjører Oliver Solberg (20) har gått i sin far Petter Solbergs fotspor, og flere har spådd en lys karriere for rallykjøreren.

Det så dog ut som at karrieren sto på spill da talentet krasjet under et løp i Finland, som han senere ble nødt til å avbryte.

Selv om det gikk bra med Oliver, kunne det hele fått fatale konsekvenser, og TV-øyeblikket er nominert til Årets «å faen».

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer