Selena Gomez:

- Året har vært vanskelig

Dager etter at hun rørte en hel verden fra scenen, slår popstjerna til igjen. 

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer
Publisert

Superstjerna Selena Gomez (24) har hatt et vanskelig år. I slutten av september valgte hun å sjekke inn på rehab, på grunn av sykdommen sin.

Artisten har den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun vært åpen om at hun sliter med depresjon, panikkanfall og angst.

Hun har som følge av både innleggelsen og sykdommen holdt en lav profil, og har bevisst holdt seg unna rampelyset det siste halvåret.

Forrige uke gjorde hun imidlertid comeback, på scenen under American Music Awards. 24-åringen stakk av med pris i kategorien beste kvinnelige artist i pop- og rocksjangeren.

I takketalen la ikke artisten skjul på at mange vet ting om hennes liv som ikke alltid er lett for henne å dele.

Rørende Instagram-comeback

Gomez har også holdt seg unna sosiale medier i perioden hun var på rehab. På tross av at hun er den nest mest fulgte på Instagram, bare slått av Instagram sin egen bruker, skulle det gå over 14 uker mellom de to siste bildene hun la ut.

I teksten til det nyeste bildet, som ble lagt ut i helga, tar stjerna et rørende oppgjør med livssituasjonen sin.

Bildet viser Gomez foran en gjeng med jublende fans. Tilhørende har hun skrevet en tekst om hva hun er takknemlig for, få dager etter den amerikanske høytida Thanksgiving.

- Jeg har mye å være takknemlig for i år. Dette året har vært det vanskeligste, men også det mest givende på en måte, skriver stjerna og fortsetter:

- Jeg har endelig kjempet kampen om å ikke «være god nok». Jeg har bare ønsket å vise kjærligheten dere har vist meg alle disse åra, og å vise hvor viktig det er å ta vare på seg selv, forklarer hun åpenhjertig.

Gomez fortsetter med å påpeke at godhet alltid vinner, og takker nok en gang fansen for støtten. Hun trekker også inn gud og takker ham for det hun har oppnådd.

Bildet er likt over 3,4 millioner ganger, og har fått over 170 000 kommentarer. Det er tydelig at «Good for you»-sangerens fravær har påvirket fansen, som nå ønsker henne velkommen tilbake.

Gjennomgikk intens terapi

Som nevnt har Gomez lidelsen lupus.

Ifølge Norsk Revmatikerforbund er lupus en kronisk revmatisk sykdom som gjør immunforsvaret overaktivt. Det dannes spesielle antistoffer i blodet som angriper kroppens eget vev i ulike organer.

Behandlingssenteret Gomez var innlagt på befant seg i et øde landskap. Der gjennomgikk artisten intens terapi, og andre terapeutiske aktiviteter som kontakt med hester.

Gomez skulle i utgangspunktet holde konsert i Oslo spektrum 13. oktober. I august kom kontrabeskjeden, konserten var kansellert.

«Selena Gomez sin Europa-turné er dessverre kansellert grunnet sykdom», het det i en kommentar på arrangementets side.

Artisten er kjent som barnestjerne fra flere Disney-programmer, og hun har de siste åra hatt en suksessrik musikkarriere. Hun er også kjent for sitt turbulente forhold med ungpikeidolet Justin Bieber.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer