<strong>KOM SAMMEN:</strong> Vakre Hofit Golan har nesten blitt John Carews faste følgesvenn på den røde løperen. Dette bildet er fra tirsdagens Replay-fest under filmfestivalen i Cannes. Foto: FameFlynet Norway
KOM SAMMEN: Vakre Hofit Golan har nesten blitt John Carews faste følgesvenn på den røde løperen. Dette bildet er fra tirsdagens Replay-fest under filmfestivalen i Cannes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Arbeidsledig Carew koste seg med venninnen

Hofit Golan har vært John Carews følgesvenn i årevis - men de benekter at de er kjærester.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent i britiske medier at John Carew (32) ikke får fornyet kontrakt med fotballklubben West Ham, og dermed er arbeidsledig. Agenten hans, Per A. Flod sier til Aftenposten onsdag at Carew ønsket å forlate West Ham og at han ikke har trivdes i klubben.

Dagen før det ble kjent at bruddet nå er endelig, ankom den norske fotballstjernen Replay-festen i Cannes, hvor den årlige filmfestivalen nå er i gang. Som sedvanlig dukket ikke Carew opp alene.

John Carew har vist seg sammen med den israelske modellen og TV-stjernen Hofit Golan (29) på en rekke ganger i mange år. Men de to har aldri bekreftet spekulasjonene om at de er mer enn venner.

- Hehe nei, hun er bare en god venninne. Vi er ikke kjærester, svarte John Carew på direkte spørsmål fra Seoghør.no tidligere denne måneden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carews venninne kom med Brison Break-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer