BRØT FORLOVELSEN: Kanye og kjæresten Alexis har brutt forlovelsen.  Foto: All Over Press
BRØT FORLOVELSEN: Kanye og kjæresten Alexis har brutt forlovelsen. Foto: All Over PressVis mer

Arbeidet tar over livet?

Kanye West har brutt forlovelsen med Alexis Phifer.

SEHER.NO: Ifølge flere amerikanske medier har rapperstjernen Kanye West (30) brutt forlovelsen med kjæresten Alexis Phifer.

En kilde nær paret sier at årsaken til bruddet er at Kanye er blitt for oppslukt i arbeidet etter morens død, skriver Us Magazine.

Flere frykter nå at superstjernen er i ferd med å bli overarbeidet.

- Kanye er så opptatt av turneen og alt som skjer for tiden, og klarte bare ikke opprettholde forholdet. De er fortsatt venner, og har jo blitt sammen og gjort det slutt flere ganger, så man vet aldri. Det kan tenkes de kan få det til å funke en gang, sier kilden.

Talspersoner for rapperen har ikke villet kommentere saken, men det er ikke lenge siden amerikansk presse spekulerte i om West og Phifer hadde giftet seg i all hemmelighet.

Dette ser altså ut til å ikke være sant.

West fridde til Phifer i 2006, mens de var på ferie i Italia, og venner av Kanye har tidligere sagt at han ønsket å gifte seg med kjæresten for å opprettholde et ønske moren Donda fortalte sønnen før hun døde i fjor.

Donda skal nemlig ha villet at Kanye og Alexis gjorde deres forhold offisielt.

- Jeg skal bare gifte meg. Jeg kommer ikke til å gjøre noen "big deal" ut av det, sa Kanye til GQ Magazine i fjor.

Paret har datet siden 2002, men hadde en pause i forholdet i 2004 da rapperen flørtet med Brooke Crittendon, en assistent i MTV.

LES OGSÅ: - Kanye stjal låta mi