René Dif:

Aqua-stjernen giftet seg

- Den lykkeligste dagen i våre liv.

NYGIFT: Forrige uke giftet René Dif seg med sin 17 år yngre utkårede. Her avbildet med Lene Nystrøm og Søren Rasted i 2017. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
NYGIFT: Forrige uke giftet René Dif seg med sin 17 år yngre utkårede. Her avbildet med Lene Nystrøm og Søren Rasted i 2017. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste syv årene har den danske Aqua-stjernen René Dif (54) vært i et forhold med 17 år yngre Linet Jo. Nå kan pare avsløre at de har tatt forholdet videre.

Ifølge danske Her og Nå ga de nemlig hverandre sitt ja på fredag i palmehaven på D’Angleterre i København.

- Det er den lykkeligste dagen i våre liv, sa han til ukebladet etter vielsen.

BRYLLUP: Åge Sten Nilsen og Christine Grande har gitt hverandre sitt «Ja». Se innsiden av bryllupet. VIdeo: Se og Hør Vis mer

Blant de 60 bryllupsgjestene var Difs Aqua-kollegaer Søren Rasted (52) og Lene Nystrøm (48). Det var i fjor Dif fridde til sin utkårede på en båt utenfor en spansk øy.

- Nå gleder jeg meg til å tilbringe resten av livet med min beste venn, sjelevenn og min store kjærlighet, sa han til danske Her og Nå etter at forlovelse ble kjent.

På Instagram har Aqua-stjernen delt flere bilder fra bryllupet.

«Kom, Linet Jo Dif, ta hånden min og la oss reise sammen resten av livet, rett ut til der verdens ende slutter», er blant det han skriver til innlegget.

LES OGSÅ: Snakker ut om vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer