Aqua-René blir gjeldsfri som 91-åring

Etter suksessen i Aqua, har musikeren pådratt seg en gjeld på omkring fem millioner kroner.

POPGRUPPE: Aqua gjorde stor suksess på slutten av 1990-tallet. Gruppen består av Søren Rasted, René Dif, Lene Nystrøm og Claus Norréen.  Foto: REUTERS
POPGRUPPE: Aqua gjorde stor suksess på slutten av 1990-tallet. Gruppen består av Søren Rasted, René Dif, Lene Nystrøm og Claus Norréen. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Danske René Dif (48) gjorde stor suksess på med popgruppen Aqua, blant annet sammen med norske Lene Nystrøm (42).

Ifølge den danske papirutgaven av Se og Hør har Dif pådratt seg en enorm gjeld etter at musikkarrieren ble lagt på hylla etter oppløsningen av Aqua i 2001. 

Bladet skriver at dansken har en gjeld som ligger på i underkant av fem millioner kroner, men at han har klart å betale ned 111.000 kroner i løpet av 2015.

Dersom den tidligere musikeren fortsetter å betale ned gjelden i samme tempo som fjoråret, vil han være gjeldsfri når han er 91 år, ifølge danske Se og Hør. 

Skilt etter to og et halvt år

Aqua gjorde stor suksess på 1990-tallet. Gruppen toppet hitlistene med låter som «Barbie Girl», «Doctor Jones» og «Turn Back Time».

René prøvde seg som soloartist en kort periode etter at gruppen ble oppløst, og i 2004 startet han en karriere som skuespiller. 

Saken fortsetter under bildet.

ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt.  Foto: NTB scanpix
ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dif og norske Lene Nystrøm var tidligere et par, men problemer mellom dem skal ha vært årsaken til at gruppa ble oppløst.

Den norske artisten giftet seg imidlertid med Aqua-medlemmet Søren Rasted (47) i 2001 og ekteparet har to barn sammen.

Nystrøm stilte i sort da René giftet seg med Rikke Maija i 2011. Paret skilte lag i 2014, men deler ansvaret for sine to døtre. 

LES OGSÅ: Dette synes eksen om Swifts nye flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer