<strong>SLUTTET MED HASJ:</strong> Lene Nystrøm og ektemannen Søren Rasted sluttet med hasj for noen år siden.  Foto: Stella Pictures
SLUTTET MED HASJ: Lene Nystrøm og ektemannen Søren Rasted sluttet med hasj for noen år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Aqua-platene er «laget» på joints

Men for noen år siden sluttet Lene Nystrøm og ektemannen med stoffet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lene Nystrøm (37) og «Aqua» gir nå ut ny plate, det er sannsynligvis den første der medlemmene ikke har røyket hasj mens de har skrevet sanger.

- Vi har røyket veldig mye joints. Jeg vil si at Aqua-platene er «laget» på joints. I Danmark er det verdens mest naturlige ting å røyke joints i musikkmiljøet og i skuespillermiljøet. Det er ingen som setter spørsmålstegn ved det. Det er en kultur i seg selv, sier Lene Nystrøm i P4-programmet «Mikkes superfrokost», som skal sendes til helgen, ifølge VG.

I Danmark er det tillatt å røyke hast og cannabis, men ulovlig å selge eller kjøpe stoffet. Nystrøm sier både hun og ektemannen Søren Rasted sluttet med stoffet for flere år siden.

- Man blir sløv, det er også en av grunnene til at vi sluttet, sier Nystrøm i det oppsiktsvekkende intervjuet, før hun legger til at de samtidig ble mer kreative når de jobbet i hasrus.

Organisasjonen MOTs leder, Atle Vårvik, er bekymret for hvilken påvirkning uttalelsene vil ha på bandets unge fans.

- Jeg er redd for at terskelen for eksperimentering kan bli enda lavere når Lene Nystrøm kommer med disse uttalelsene, sier Vårvik.

Nystrøms manager Ole Jonsbråten understreker overfor VG at dette er noe som skjedde for flere år siden og at de tar avstand fra og «fraråder alle på det sterkeste» å bruke narkotiske stoffer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette fikk publikum til å sperre opp øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer