Lene Nystrøm:

Aqua-Lenes tidligere forhold vekker oppsikt

Kobles til fire Aqua-kollegaer.

ANNERLEDES FIRKANT: Lene Nystrøm har blitt koblet til fire menn som alle har en tilknytning til Aqua. Foto: NTB Scanpix
ANNERLEDES FIRKANT: Lene Nystrøm har blitt koblet til fire menn som alle har en tilknytning til Aqua. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne Lene Nystrøm (45), også kjent som Aqua-Lene, avsløre at hun hadde funnet lykken igjen, to år etter bruddet med eksmannen Søren Rasted (49).

Nystrøms nye kjæreste er musiker Jeppe Kristoffer Lenz, som for tiden turnerer sammen med Aqua, ifølge danske Se og Hør.

Og skal vi tro hennes siste forhold, har den norske artisten én helt spesiell type menn hun faller for.

Som kjent har hun tidligere vært gift med kollega Søren Rasted i 16 år, men også hennes to foregående forhold har vært med menn som har hatt tilknytning til Aqua.

Som eneste jente har Nystrøm så godt som kunnet forsyne seg av bandkollegaene. Danske Se og Hør skriver nemlig at René Dif (51), som også er best kjent for sin rolle i Aqua, var den første fra gruppen som fikk date Nystrøm.

KOLLEGER: Lene og René i 2000. De skal tidligere også ha blitt koblet til hverandre. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Lene og René i 2000. De skal tidligere også ha blitt koblet til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romansen mellom dem tok riktignok slutt i 1998, og 45-åringen skal så ha gått videre til Aquas livvakt, Jan Brettschneider. Han fulgte blant annet stjernen til Grammy-utdelingen i 1999.

Etter romansen med livvakten innledet Nystrøm et forhold med Søren Rasted, som hun fikk barna Billy (13) og India (14) sammen med. Eksparet var kollegaer da de toppet hitlistene med «Barbie Girl» og en rekke andre hits på slutten av 90-tallet, tjente flerfoldige millioner - og forelsket seg i hverandre etter mange års samarbeid.

Men i 2017 tok lykken slutt.

BRYLLUP OG BARN: Lene og Søren giftet seg i 2001 og fikk to barn sammen. For to år siden gikk de hver til sitt etter 16 års ekteskap. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP OG BARN: Lene og Søren giftet seg i 2001 og fikk to barn sammen. For to år siden gikk de hver til sitt etter 16 års ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FORHOLD: Lene skal som nevnt ha vært i et forhold med både René og Søren fra Aqua. Foto: NTB Scanpix
FORHOLD: Lene skal som nevnt ha vært i et forhold med både René og Søren fra Aqua. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes gjennom jobb

Tidligere denne måneden ble det altså kjent at Nystrøm hadde funnet kjærligheten på ny med Jeppe Kristoffer Lenz, hennes fjerde mann fra Aqua. Det danske ukebladet skrev den gang at Lenz er i begynnelsen av trettiårene og fra Bornholm, men at han nå bor i København.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sa Lene Nystrøm da hun bekreftet forholdet, og fortsatte:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk. Han jobber som tekniker for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band.

Bladet skriver videre at de to turtelduene nylig pleiet kjærligheten i Thailand, hvor Nystrøm skal ha åpnet restauranten og nattklubben Pangea.

Klipp fra TV2-programmet «Hver gang vi møtes»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie Girl»-perioden. Vis mer

- Kjærlighet for hverandre

At Lene Nystrøm har fått mye oppmerksomhet for forholdene sine er ingen hemmelighet. Spesielt fikk skilsmissen med Rasted mye spalteplass. Hva som er den virkelige årsaken til bruddet, er blitt holdt privat.

AQUA: Bandet sammen i 1997. Foto: NTB Scanpix
AQUA: Bandet sammen i 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nystrøm har tidligere fortalte at de fremdeles har mye kjærlighet for hverandre, og at de alltid vil elske hverandre.

- Det var tungt å ta avgjørelsen om å skilles, men det er en avgjørelse vi har tatt sammen. Vi fortsetter som gode venner, gode partnere og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna, sa hun, og fortsatte:

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre.

For ett år siden snakket også Rasted om bruddet for første gang. Det i et tv-program, sendt på danske TV 2.

Avkreftet dramatikk

Det var Ekstra Bladet som omtalte saken den gang, og skrev at Rasted satt i stolen hos Hans Pilgaard i forbindelse med innspillingen av talkshowet «Hos Hans». Det var der han valgte å fortelle om bruddet.

- Nå ble jeg skilt i sommer, og har det veldig fint sammen med min kone - med Lene, sa han i programmet.

Han kunne avkrefte at det har vært noe dramatikk bak bruddet, og betegnet det hele som en «veldig god» skilsmisse. Han pekte også på at det har vært fint med en forandring for ham personlig.

- Vi hadde det stadig vekk fint sammen. Etter å ha vært gift i 16 år blir man revet ut av den normale hverdagen man har hatt, og på noen måter er det også sunt - i hvert fall for meg, ytret han, og fortsatte:

- Jeg synes det har vært veldig spennende å se på livet mitt på en annen måte, avslørte popstjernen, og la til at han nå har fått tid til å se ting i et annet perspektiv.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer