Aqua-Lene trøster seg med familien etter bruddet

Etter bruddet med Søren er mamma Berith, pappa Tore og gode venner Lene Nystrøms fremste støtte. 

PÅKJENNING: Lene Nystrøm innrømmer at våren har vært tøff og utfordrende. Foto: NTB scanpix
PÅKJENNING: Lene Nystrøm innrømmer at våren har vært tøff og utfordrende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(SE OG HØR): For en måned siden ble det kjent at Lene Nystrøm (43) og Søren Rasted (47) går hver til sitt etter 16 års ekteskap. Sammen har de barna Billy (11) og India (12) - og en fantastisk karriere med popgruppen Aqua.

Ekteparet var kollegaer da de toppet hitlistene med «Barbie Girl» og en rekke andre hits på slutten av 90-tallet, tjente flerfoldige millioner - og forelsket seg i hverandre etter mange års samarbeid.

Godt samarbeid

- Det var tungt å ta avgjørelsen om å skilles, men det er en avgjørelse vi har tatt sammen. Vi fortsetter som gode venner, gode partnere og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna.

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre, sier Lene Nystrøm - som slapp nyheten sammen med Søren via en melding på bildedelingstjenesten Instagram i april.

LYKKEN TOK SLUTT: I april ble det kjent at Lene Nystrøm og Søren Rasted går fra hverandre etter 16 års ekteskap. Her fra det spektakulære bryllupet. Foto: NTB scanpix
LYKKEN TOK SLUTT: I april ble det kjent at Lene Nystrøm og Søren Rasted går fra hverandre etter 16 års ekteskap. Her fra det spektakulære bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mange rykter

Etter det Se og Hør kjenner til, har det den siste tiden versert en del rykter rundt paret.

Og det var noe av grunnen til at Lene og Søren ønsket å informere om nyheten med egne ord.

- Vi ønsket å formulere dette på vår måte, med våre egne ord, forklarer Lene til Se og Hør.

Hun er i full gang med å turnere i Skandinavia foran fullsatte hus med Aqua.

Tøffe tak

Lene forsikrer at det ikke er noe problem å dele scene etter bruddet, og alle konserter går som planlagt.

- Vi har den største respekt for hverandre, og har delt scene enda lenger enn vi har vært et par. Jeg gleder meg enormt til å fortsette Aqua-eventyret i sommer og videre utover høsten, sier Lene i sin uttalelse.

Etter det Se og Hør kjenner til, er Aqua booket på et tyvetalls konserter bare i løpet av sommeren, og forhandler om mange konserter også utenfor Skandinavia.

Senest i 2014, var konsertene utsolgt da Aqua turnerte i Australia. Lene innrømmer at det har vært en hektisk vinter og vår.

- Det har tæret på kreftene, innrømmer Lene, selv om hun bokstavelig talt spruter av energi på scenen. Noe av grunnen til det, er mamma Berith og pappa Tore Nystrøm.

Saken fortsetter under bildet.

SENSASJON: Aqua for 20 år siden, da de herjet topplistene verden over og fikk platinaplater i over 20 land. Foto: NTB scanpix
SENSASJON: Aqua for 20 år siden, da de herjet topplistene verden over og fikk platinaplater i over 20 land. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mamma og pappa gir kraft

Lene har mange ganger tidligere understreket hvor viktig foreldrene er for henne. Mamma Berith og pappa Tore, som nesten alltid er med på alle konsertene, gir Lene styrke i hverdagen.

- Mamma og pappa er alltid der for meg og familien. De gir meg kraft, og ikke minst mot. Når ting er vanskelig, hjelper det alltid å besøke mamma og pappa, har Lene tidligere uttalt.

Nylig invitere hun mamma Berith med til sydligere breddegrader. Der fikk de to ladet batteriene. Det var viktig, ikke minst for Lene som visste at hun skulle få en travel vår og sommer - med både hyggelige og mindre hyggelige utfordringer.

Solfylte dager

Lene tok med seg mamma på besøk til sin mangeårige gode venn og manager Ole Fr. Jonsbråten sin familie i Spania.

Der tilbragte mor og datter noen etterlengtede dager sammen med andre gode venner og familie - på solfylte strender langt fra kulda og utfordringene hjemme.

Det skal ha gjort Lene utrolig godt - og hun er nå klar for å gi full gass, sommeren igjennom.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN: Lene Nystrøm og resten av Aqua skapte liv og røre på VG-lista Topp 20 i 2009. Foto: NTB scanpix
PÅ SCENEN: Lene Nystrøm og resten av Aqua skapte liv og røre på VG-lista Topp 20 i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hva som skjer videre, ønsker ikke Lene, eller Lenes manager å si noe om.

Etter hva Se og Hør erfarer, blir Lene boende i huset som hun og Søren kjøpte sammen utenfor København inntil videre. De to kommer til å dele det daglige ansvaret og omsorgen for barna, med god hjelp av både Sørens og Lenes familie nå som begge foreldrene er på turné.

Lenes mamma og pappa Berith og Tore flyttet «etter» datteren til Danmark for 12 år siden - og vil nok sammen med svigerforeldrene være til god hjelp med India og Billy.

LES OGSÅ: Røper hemmeligheten bak den glødende forelskelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer