Aqua-Lene skal skilles

Aqua-paret Lene Nystrøm og Søren Rasted går hvert til sitt etter over 15 års ekteskap.

BRUDD: Lene Nystrøm og Søren Rasted går hvert til sitt etter nesten 16 års ekteskap. Her er de sammen på en Moods of Norway-visning i Oslo i 2008. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
BRUDD: Lene Nystrøm og Søren Rasted går hvert til sitt etter nesten 16 års ekteskap. Her er de sammen på en Moods of Norway-visning i Oslo i 2008. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lene Nystrøm (43) og Søren Rasted (47) fra popgruppa Aqua, skal skilles etter over 15 års ekteskap.

Det annonserer det tidligere paret i en felles uttalelse.

- Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, heter det i en uttalelse Nystrøms manager, Ole Fr. Jonsbråten, har sendt til VG og det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Ettersom paret har to barn sammen, ber de om ro og respekt fra pressen i kjølvannet av bruddnyheten.

Giftet seg i Las Vegas

Popgruppa Aqua slo for alvor igjennom i 1997, med debutalbumet «Aquarium».

Noen år etter gjennombruddet giftet Lene og Søren seg, først i en hemmelig seremoni i Las Vegas i mai 2001. Og i august samme år giftet de seg igjen i Danmark.

I sistnevnte bryllup overrasket Lene i en original, todelt blondekjole, stylet med knehøye, sølvfargede støvletter. Søren var på sin side iført en mønstrete, 70-tallsinspirert dress og et stort kors rundt halsen fremfor slips.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Lene Nystrøm og Søren Rasted ble viet i Blovstrød Kirke på Nord-Sjælland i Danmark på sensommeren i 2001. Foto: Mogens Flindt / NTB scanpix
GIFTET SEG: Lene Nystrøm og Søren Rasted ble viet i Blovstrød Kirke på Nord-Sjælland i Danmark på sensommeren i 2001. Foto: Mogens Flindt / NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Alt for Damerne i 2010, fortalte Søren om forholdet sitt til norske Lene.

- Lene var den jenta jeg kjente aller best i hele verden, og det er nok bra at man kjenner hverandres dårlige sider før man gifter seg, fortalte han den gang.

I samme intervju innrømmet dansken at han en periode fryktet for ekteskapet sitt, og at han var nødt til å ta seg kraftig sammen for å redde familieidyllen.

KONSERTAKTUELLE: René Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted spilte under «We Love The 90s» på Telenor Arena lørdag kveld. Nå til helgen går turen til Stavanger og Bergen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KONSERTAKTUELLE: René Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted spilte under «We Love The 90s» på Telenor Arena lørdag kveld. Nå til helgen går turen til Stavanger og Bergen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Eksen skilte seg

Før Lene Nystrøm og Søren Rasted ble et par, hadde Lene en romanse med Aqua-kollegaen René Dif (49).

René gjennomgikk selv en skilsmisse i 2014, da ekteskapet med Rikke Maija tok slutt. De to var sammen i syv år, og giftet seg i 2011.

VAR MED I «HVER GANG VI MØTES»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie Girl»-perioden i TV 2-programmet.Vis merVis merVis mer Vis mer

Etter at bruddet ble kjent, uttalte Lene Nystrøm til Se og Hør at hun syntes det var trist å få nyheten om Renés skilsmisse.

- Det er jo alltid trist når slikt skjer, de er jo så fine mennesker begge to, sa Lene til Se og Hør på åpningen av Enoteca Svanen i Oslo sommeren 2014.

LES OGSÅ: Ungkarsprinsen er klar for å slå seg til ro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer