SNAKKER UT: - Jeg er ikke superglad for overeksponering, men det handler om hvordan man håndterer det selv, mener Lene Nystrøm. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: - Jeg er ikke superglad for overeksponering, men det handler om hvordan man håndterer det selv, mener Lene Nystrøm. Foto: Stella PicturesVis mer

Aqua-Lene dropper de ville byturene

Den norske superstjernen Lene Nystrøm vil unngå skandaler.

SEHER.NO: Hun ble kjent over hele Skandinavia da Aqua slo igjennom med «Barbie Girl» i 1997. Fire år senere var det imidlertid slutt for popgruppa.
 
Når Lene Nystrøm (38) nå igjen blir et kjent ansikt - denne gangen for sin rolle på dansk TV - har hun bestemt seg for å droppe sine ville byturer i frykt for at hun skal lage skandaler, skriver danske Ekstrabladet.
 
Aqua ble gjendannet i 2007. Men i tillegg til å være danger og skuespiller blir hun nå nemlig coach i TV 2-programmet «The Voice», og det stiller strenge krav, ifølge henne selv.

- Jeg prøver ikke å tenke på eksponeringen. Men de ville byturene på «Mirage» legger jeg på hyllen de neste par månedene, sier hun til Ekstrabladet.

38-åringenj har ingen problemer med å være et kjent ansikt. Det er nemlig opp til en selv hvordan man ønsker å framstå i mediene, mener hun.

- Jeg er ikke superglad for overeksponering, men det handler om hvordan man håndterer det selv, sier hun til den danske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde alt imot meg