SUKSESS SOM SKUESPILLER: Lene Nystrøm kan smile bredt etter at hun sikret seg rollen som Varg Veums kjæreste Karin i seks filmer. Foto: SCANPIX
SUKSESS SOM SKUESPILLER: Lene Nystrøm kan smile bredt etter at hun sikret seg rollen som Varg Veums kjæreste Karin i seks filmer. Foto: SCANPIXVis mer

Aqua-Lene blir Veums kjæreste

- Det føles helt fantastisk, sier Lene Nystrøm om drømmerollen i de nye Varg Veum-filmene.

SEHER.NO: Aqua-vokalisten Lene Nystrøm er for tiden å se på norske kinoer i krigsfilmen "Svik". Men det er langtifra det eneste nordmenn kommer til å se av henne på stort lerret de neste årene.

Ifølge VG har 36-åringen sikret seg rollen som Varg Veums kjæreste Karin i de neste seks filmene om den kjente norske detektiv-helten.

- Det føles helt fantastisk. Varg Veum-filmene er jo veldig anerkjente filmer i hele Skandinavia, så jeg føler meg veldig, veldig heldig, sier hun til avisa.

Lene og hennes danske ektemann Søren Rasted har anskaffet seg et hus i Oslo, som de kan bo i sammen med barna Billy (3) og India (4), når de oppholder seg i Norge.

Ifølge VG skal hun ha konkurrert mot flere av Norges fremste skuespillere om rollen. Nå legger hun ikke skjul på at hun gleder seg til å komme i gang med filmene. De første opptakene starter andre november.

- Det jeg liker ved dem, er ærligheten. Jeg liker at virkeligheten blir vist slik den er, at det ikke blir lagt noen demper på hverken råhet eller brutalitet eller sex, sier hun til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg var besatt av Lene Nystrøm