«Aqua» gjør comeback

- Vi gleder oss til å komme i form og bli klare til å gi alt på scenen.

COMEBACK: Aqua gjorde stor suksess på slutten av 1990-tallet. Gruppen består av Søren Rasted, René Dif, Lene Nystrøm og Claus Norréen. Foto: REUTERS
COMEBACK: Aqua gjorde stor suksess på slutten av 1990-tallet. Gruppen består av Søren Rasted, René Dif, Lene Nystrøm og Claus Norréen. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1997 slo popgruppen «Aqua» gjennom med hiten «I'm a Barbie Girl», og Lene Nystrøm (42), René Dif (49), Søren Rasted (47) og Claus Norreen (46) ble verdensstjerner.

Gruppa hadde en enorm suksess sent på 90-tallet og tidlig på 00-tallet, med låter som «Doctor Jones» og «Turn Back Time», og solgte hele 28 millioner album på verdensbasis. 

Nå gjør kvartetten comeback!

Showet «We Love the 90's», startet av norske Nordic Beats, har jobbet i fire år for å få til et comeback med Aqua, og i år lykkes de endelig.

22. april holder popgruppen konsert på Telenor Arena i Oslo, 28. april på Sørmarka Arena i Stavanger og 29. april i Bergenshallen.

– Vi forventer å fylle Telenor Arena med «Aqua» som headliner, forteller arrangørene Chris Collings og Thomas Borgvang i en pressemelding.

Billettene ble lagt ut for to uker siden, og de opplevde et rekordsalg allerede første uka. Bergen er halvveis til utsolgt.

– Det har vært en drøm helt siden vi startet «We Love The 90's» i 2011 å få «Aqua» på scenen, sier Collings og Borgvang.

Sammen med andre store 90-talls artister som «Scooter», «East 17», «Darude» og det norske partybandet «Infinity», lover de en nostalgitripp uten like til 2017-utgaven av «We Love The 90s».

Saken fortsetter under bildet.

ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Her i år 2000. Foto: NTB scanpix
ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Her i år 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

René Dif, som etter «Aqua»-suksessen pådro seg en gjeld på fem millioner kroner, bekrefter også den gledelige nyheten.

- Vi gleder oss til å komme i form og bli klare til å gi alt på scenen, uttaler han i en pressemelding, ifølge danske TV 2.

Lene Nystrøm og René var tidligere et par, men problemer mellom dem skal ha vært årsaken til at gruppa ble oppløst i 2001.

Den norske artisten giftet seg imidlertid med Aqua-kollegaen Søren Rasted samme året, og ekteparet har i dag to barn sammen.

I fjor var Lene en av artistene som ble hedret i det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».  

LES OGSÅ: Lene Nystrøm gikk amok og knuste toalett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer