FORLOVET: Christina Applegate og Martyn LeNoble venter sitt første barn sammen. Paret forlovet seg i februar. Foto: Fame Flynet
FORLOVET: Christina Applegate og Martyn LeNoble venter sitt første barn sammen. Paret forlovet seg i februar. Foto: Fame FlynetVis mer

- Appetitten min er ute av kontroll

Skuespilleren sammenligner seg selv med et hysterisk monster.

SEHER.NO: Skuespilleren Christina Applegate (38) hevder hun har et spiseproblem. 38-åringen, som er gravid med sitt aller første barn, klarer nemlig ikke å sette en stopper når det kommer til spisingen.

Ifølge Showbizspy.com er det ikkenoe spesielt skuespilleren trenger av mat, hun spiser like så godt alt som kommer hennes vei.

- Alt bare forsvinner inn i munnen min. Appetitten min er helt ute av kontroll, sier hun ifølge nettstedet.

Applegate har søkt råd hos venner og hennes mor når det kommer til det å oppdra hennes kommende barn. Hun er selvsikker på at hun vil gjøre en god jobb som mor.

- Jeg kommer nok til å gjøre mye av det samme som moren min gjorde med meg. Være litt sånn: «Du får gjøre hva du vil», men samtidig være litt streng. En god blanding.

Men skuespilleren avslører at graviditeten har gjort henne litt gal, som hun selv kaller seg.

- Jeg har alt det man leser om i babybøkene. Higen etter mat, morgensyken, psykosene. Så ja, jeg blir litt gal. Hyler av ingen grunn og denslags. Det er nesten som om man tar et skritt ut av seg selv og ser dette hysteriske monsteret. Og du vil få det til å stoppe, men det er samtidig ganske morsomt å se på.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun sin gravide mage