Charlize Theron:

Åpnet seg om lesbiske sexscener

- Det var veldig lett å spille inn, sier Charlize Theron.

FANT TONEN: Det gikk hett for seg under innspillingen av filmen «Atomic Blonde», da Charlize Theron og Sofia Boutella spilte inn frekke sexscener sammen. Foto: NTB Scanpix
FANT TONEN: Det gikk hett for seg under innspillingen av filmen «Atomic Blonde», da Charlize Theron og Sofia Boutella spilte inn frekke sexscener sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den sørafrikanske skjønnheten Charlize Theron (41) vant i 2004 en Oscar for beste kvinnelige skuespiller, for sin innsats i dramafilmen «Monster». Under innspillingen av sin siste film fikk den kritikerroste skuespilleren nye utfordringer, som hun tok på strak arm.

I actionfilmen «Atomic Blonde» skulle hun nemlig spille inn hete sexscener med sin kvinnelige kollega Sofia Boutella (35).

DANSEBAKGRUNN: Sofia Boutella og Charlize har begge bakgrunn som dansere, og synes det var lett å samarbeide om sexscenene. Foto: NTB Scanpix
DANSEBAKGRUNN: Sofia Boutella og Charlize har begge bakgrunn som dansere, og synes det var lett å samarbeide om sexscenene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange ville kanskje synes det var litt spesielt å simulere samleie med en annen kvinne foran et stort kamerateam, men det gjorde ingenting for Charlize.

- Lett

- Det var veldig lett. I likhet med meg er Sofia danser, og det hjelper veldig når man skal koreografere scenene. Ellers blir de bare tøysete. Det er et teknisk aspekt ved det hele, men som dansere tenkte vi likt og det gikk veldig fint, sier hun til magasinet People.

FLOTT OG SINGEL: Charlize Theron er singel og kom alene til premieren på sin nye film. Hun fikk mye oppmerksomhet i sitt dristige antrekk. Foto: NTB Scanpix
FLOTT OG SINGEL: Charlize Theron er singel og kom alene til premieren på sin nye film. Hun fikk mye oppmerksomhet i sitt dristige antrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Theron fortalte videre at scenen var over på under en time. Hun la også til at det ofte var vanskeligere med menn.

- De er gjerne ikke dansere, og da er det mer arbeid. Det er annerledes å spille inn en sexscene med en mann, men jeg liker begge deler.

Liker ikke nettdating

Theron har vært singel etter bruddet fra Sean Penn (56) for to år siden. Hun har også hatt forhold til andre profilerte menn som Keanu Reeves (52) og Alexander Skarsgård (40).

I april fortalte hun, under et besøk på Ellen DeGeneres Show, at hun forgjeves hadde prøvd nettdating.

- Det er derfor jeg fortsatt er singel Jeg liker når venner spleiser meg med noen. Jeg er så gammeldags at det er problematisk, innrømmet hun.

Charlize er mor til to barn hun har adoptert på egen hånd, sønnen Jackson (5) og datteren August (2).

BRØT FORLOVELSEN: Charlize var sammen med Sean Penn i over ett år, men paret brøt til slutt forlovelsen.
BRØT FORLOVELSEN: Charlize var sammen med Sean Penn i over ett år, men paret brøt til slutt forlovelsen. Vis mer

På romantisk båttur

Nå er tobarnsmoren på jakt etter et nytt forhold. Da hun nylig gjestet radioprogrammet til Howard Stern, fortalte hun at hun hadde vært på en svært romantisk date med en «skikkelig kul fyr».

Den talentfulle skuespilleren ville ikke si hva den spennende fyren het, men delte likevel flere detaljer fra det noe uvanlige stevnemøtet.

- Jeg dro på en date for rundt en måned siden. Og jeg kan fortelle deg at det var helt supert. Jeg hadde en fantastisk date. Dette er en mann som virkelig imponerte meg. Vi dro på en 15 kilometer lang gåtur midt på natta. Det var fullmåne. Jeg var skikkelig imponert. Det var gøy, fortalte hun til lytterne.

På spørsmål fra Stern om den mystiske mannen er berømt, svarte Theron nei.

- Jeg kommer ikke til å si hvor vi møttes, men vi endte opp med å gå en tur. Det var veldig gøy og han var skikkelig morsom.

LES OGSÅ: - En mann som virkelig imponerte meg

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron har tidligere sjokkert med en bissar sexvideo. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer Vis mer Vis mer