STRÅLER: Halle Berry har dukket opp på flere arrengementer de siste ukene. Hun viser ingen tegn til at hun depper over skilsmissen.  Foto: NTBscanpix
STRÅLER: Halle Berry har dukket opp på flere arrengementer de siste ukene. Hun viser ingen tegn til at hun depper over skilsmissen. Foto: NTBscanpixVis mer

Åpnet seg for første gang om skilsmissen

- Jeg har det fint, røper skuespilleren Halle Berry etter bruddet med Olivier Martinez.

SEOGHØR.NO: For halvannen uke siden kom nyheten om at den tidligere Bond-piken Halle Berry (49) og ektemannen Olivier Martinez (49) skulle skilles etter kun to år.

Paret var kjærester i tre år før de giftet seg i 2013 på et slott i Frankrike. Samme året fikk de sønnen Maceo (2) sammen.

Det var i en felles uttalelse de avslørte at de skulle gå hver til sitt.

- Det er med tungt hjerte at vi har tatt valget om å skilles. Vi går nå videre hver for oss med kjærlighet og respekt for hverandre, og et delt ansvar for hva som er best for sønnen vår, sa paret i slutten av forrige måned.

Saken fortsetter under bildet

BLIR TØFT: Selvom eksparet hevder at de skilles som venner, hevder venner nær paret at det heller er tvert imot. De forventer en vanskelig skilsmisseprosess.  Foto: NTBscanpix
BLIR TØFT: Selvom eksparet hevder at de skilles som venner, hevder venner nær paret at det heller er tvert imot. De forventer en vanskelig skilsmisseprosess. Foto: NTBscanpix Vis mer

Da superstjernen dukket opp på et arrangement i Los Angeles denne uken, lettet hun på sløret rundt skilsmissen under et TV-intervju med Extra.

- Jeg har det fint. Virkelig! Jeg fortsetter å presse meg selv hele tiden. Når man går gjennom vanskelige ting, er det viktig å gå litt ut av seg selv og fokusere på andre mennesker, fortalte «Monster's Ball»-skjønnheten til kanalen.

VERNER OM BARNA: Halle Berry har bevist at hun gjør alt for å passe på sine to øyenstener.  Foto: NTBscanpix
VERNER OM BARNA: Halle Berry har bevist at hun gjør alt for å passe på sine to øyenstener. Foto: NTBscanpix Vis mer

Vanskelig skilsmisse

Allerede noen dager etter bruddet ble offentliggjort, ble det kjent at skuespillerinnen allerede har skiftet lås på døren til parets felles hjem for å hindre at Olivier kan komme inn.

- Dette kommer til å være en vanskelig skilsmisse, har venner av eksparet spådd til RadarOnline.

Nettsiden har fått tak i skilsmissepapirene som viser at de ønsker delt omsorg for deres felles sønn. Papirene viser imidlertid at økonomien kanskje er en av årsakene til at det er dårlig steming mellom dem.

«All inntekt og eiendeler tilhører Halle», står det i papirene. Olivier sitter altså ikke igjen med en krone etter skilsmissen.

Skilt for tredje gang

Den vonde skilsmissen stiller seg i rekken av flere ulykkelige kjærlighetsbrudd for «X Men»-skjønnheten.

I 1997 skilte hun seg fra baseballstjernen David Justice (49) etter fem år som mann og kone. Fire år etter giftet hun seg på nytt med musikeren Eric Benet (49),  men i 2005 skilte de lag.

Samme år falt hun pladask for modellen Gabriel Aubry (40), og paret fikk datteren Nahla (7) sammen. To år etter fødselen ble det brått slutt.

I 2012 havnet Olivier og Aubrey i et slagsmål, noe som førte til sur stemning mellom Nahlas foreldre. I dag punger Halle ut omkring 100.000 kroner i månedlig barnebidrag til Aubrey.

BITTERT BRUDD: Da Halle Berry dumpet Gabriel Aubry i 2010 ble det en skikkelig skittentøysvask i media. Duoen har også kjempet en lang kamp om foredreretten til datteren Nahla i retten. Foto: NTBscanpix
BITTERT BRUDD: Da Halle Berry dumpet Gabriel Aubry i 2010 ble det en skikkelig skittentøysvask i media. Duoen har også kjempet en lang kamp om foredreretten til datteren Nahla i retten. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Får ikke en krone etter skilsmissen