Åpnet i februar - nå er hun konkurs

Drømmen knust for Linda Johansen.

MÅ STENGE: Nå er Johansen konkurs, og må stenge salongene sine. Foto: Stella Pictures
MÅ STENGE: Nå er Johansen konkurs, og må stenge salongene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar åpnet Linda Johansen sin «Beauty Lounge» på Steen og Strøm i Oslo, der helse, skjønnhet og velvære var fordelt over 600 kvadratmeter. Nå er Johansen konkurs.

Det tvinger Johansen til å stenge skjønnhetssalongen. Også salongen i Bogstadveien må stenge.

- Jeg spente nok buen for stramt da vi åpnet avdelingen på Steen og Strøm. Det gikk over all forventning, med tusen nye kunder på vårparten. Så kom sommerferien og det stoppet opp helt, og det har ikke tatt seg opp utover høsten, sier Johansen til VG.

Den tidligere Lek-redaktøren anslår overfor avisen at hun har tapt omkring 200.000 kroner i måneden siden august.

- Det er helt uvirkelig å komme hit. Da jeg fikk tilbud om å starte opp her, trodde jeg de hadde sendt mailen til feil person. Nå er jeg beæret og stolt, sa Johansen selv til Seher.no under åpningen av salongen i februar.

Nå tvinges hun til å lukke dørene, og hennes tolv ansatte står uten jobb.

Under åpningen på Steen og Strøm kom gjester som Lene Alexandra Øien, Dorthe Skappel, Anne Rimmen og Karita Bekkemellem.

- Dette er ingen luksussalong, dette er en salong for alle som er i de beste omgivelser og med den beste servicen. Men man kan få champagne her om man ønsker. I tillegg skal vi arrangere noen guttekvelder. For noen må jo begynne å ta vare på gutta også, sa Johansen den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så glad i dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer