Kristin Gjelsvik:

Åpnet hjemmet - slik gikk det

Influenser Kristin Gjelsvik skulle feire en annerledes jul i år.

ÅPNET OPP: Influenser Kristin Gjelsvik hadde en utradisjonell julefeiring. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet
ÅPNET OPP: Influenser Kristin Gjelsvik hadde en utradisjonell julefeiring. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at influenser Kristin Gjelsvik (36) og samboer Dennis Poppe Thorsen (31) hadde gått fra hverandre etter ti år som kjærester.

Sammen har de sønnen Falk (3) som i år, skulle feire jul sammen med pappa Dennis i Stavanger

«Jeg skal ikke se ham igjen før i romjula, og jeg kjenner det gjør vondt i hele kroppen. Samtidig vet jeg at han får en fantastisk julefeiring her borte, og at det neste år er min tur», skrev hun på bildedelingstjenesten Instagram etter at hun hadde levert sønnen i Stavanger.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Inviterte fremmede

Ettersom hun nå gikk julehøytiden i møte uten sønnen, valgte influenseren å åpne hjemmet sitt til andre som også skulle være alene på julaften - og i går var alle stolene rundt spisebordet fylt opp.

I en rekke bilder på Instagrams historiefunksjon, delte Gjelsvik et lite innblikk i den rørende kvelden - som hun selv sier sto til terningkast 6.

At hun åpnet huset for fremmede denne jula kunne influenseren avsløre allerede i november.

«I år går jeg en annerledes jul i møte. Etter et samlivsbrudd, blir julen snudd på hodet, og selv om julen blir noe annet enn jeg så for meg i fjor, åpner dette opp for noe skikkelig fint - nemlig muligheten for å åpne hjemmet mitt i Drammen på denne dagen som er vond for mange», skrev hun i en annonse på Finn.no.

Til Se og Hør har influenseren tidligere sagt at det å åpne hjemmet på julaften har vært en drøm i mange år - en drøm som ikke har vært forenelig med tidligere juleplaner.

I år var det imidlertid ingenting som hindret henne.

- Det er så mange som er ensomme på julaften og som synes det er en kjempevanskelig dag. Da tenkte jeg: «Why not?» Jeg har både husrom og hjerterom. Det synes jeg er en fin måte og snu en kjip og sår situasjon om til noe litt mer positivt., sa hun til Se og Hør.

COMEBACK: Kristin Gjelsvik gjør TV-comeback i Amazon Videos nyeste datingprogram der deltakerne skal forsøke å finne kjærligheten i en badstue. Video: Amazon Prime / Rød Løper. Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Gjelsvik vedrørende gårsdagens feiring, men våre henvendelser har foreløpig gått ubesvart.

LES OGSÅ: Overdådige juletradisjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer