«Glee»-stjernen:

Åpner seg om voldelig ekskjæreste

Melissa Benoist (31) sjokkerte følgerne sine da hun på Instagram fortalte at hun ble mishandlet i et tidligere forhold.

FORTELLER: I denne videoen åpner skuespiller, Melissa Benoist, om en ikke-navngitt ekskjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk. Bilder: @melissabenoist, Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Melissa Benoist (31) er best kjent som «Glee»-karakteren Marley Rose og som hovedrolleinnehaver i serien «Supergirl».

Hun har tidligere vært gift med en annen «Glee»-stjerne, Blake Jenner, som hun skilte seg fra i 2017. For to måneder siden gifta hun seg på nytt - med skuespiller Chris Wood, som også spiller i «Supergirl».

Hun er tilsynelatende lykkelig gift, men fortalte onsdag om et tidligere forhold som var langt fra bra.

Vold og sjalusi

I en lengre video, som du kan se øverst i saken, åpner hun seg om en ikke-navngitt ekskjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk.

- Jeg ble holdt nede og klasket til gjentatte ganger, slått så hardt at jeg kjente lufta gå ut av meg, dratt etter håret over fortauet, skallet ned, kløpet til huden brast, kastet i veggen så hardt at gipsen ga etter, kvalt, ramser hun opp.

SOM FAR: så sønn. Det er lett å se hvor Joseph Banea sine gener stammer fra. Video: Rød Løper Vis mer

Benoist forteller også om sykelig sjalusi fra sin daværende partner, noe som førte til at hun droppet ulike auditions og jobbtilbud fordi de innebar intim kontakt med andre menn.

Øyeskade

Gjennom forholdet skal hun gjentatte ganger ha løyet for sine nærmeste for å beskytte kjæresten, fram til hun ble konfrontert av ei venninne.

- Uten at jeg visste det var det mange i mitt liv som mistenkte og fryktet akkurat hva som skjedde. Det var første gangen jeg snakket om mishandlingen til noen, og jeg kan ikke beskrive hvor lettet jeg følte meg, sier hun.

31-åringen forteller også om en skade hun fikk på irisen i øyet, noe hun i 2015 fortalte om på talkshowet til Jimmy Kimmel. Den gangen forklarte hun at det dreide seg om en ulykke hvor hun skled og falt.

Nå forteller hun at det var en dekkhistorie funnet opp av den daværende kjæresten, og at hun i realiteten fikk en iPhone kastet i ansiktet. Hun skal også ha brukket nesa.

- Dette er en skade som aldri kommer til å lege fullstendig. Synes mitt kommer aldri til å bli det samme, forklarer hun i videoen.

Får støtte

Hun avslutter videoen med å si at veien ut fra forholdet har gjort henne sterkere, og at hun håper at hennes historie vil bidra til at andre i lignende forhold klarer å si ifra.

- Jeg kommer til å bruke resten av livet på å leges fra dette.

Etter at videoen ble publisert har en rekke internasjonale medier skrevet om historien, og Benoist har fått en rekke støtteerklæringer. Emneknaggen #IStandWithMelissa deles hyppig på Twitter, og flere sammenligner 31-åringen med karakteren hun spiller - «Supergirl».

LES OGSÅ: «Glee»-stjerne funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer